I Urząd Skarbowy w Gdyni

Urzędy skarbowe

Gdynia, Władysława IV 2/4

nie odbierają telefonów (1) bareja... nieznany Brak profesjonalizmu (1) Urzędniczka wprowadziła mnie w błąd, przez co nie można teraz odebrać... gość informacje w sprawie podatku (1) Bardzo miła obsługa zawsze dokładnie i grzecznie wszystko Panie wyjaśniają ,a... Mirka
Bałagan w papierach (2) Do tej pory nie miałam złego zdania poza kolejkami do rozliczenia Pitów,... Pixella Pani Zielińska z Kancelarii- dramatyczna obsługa (1) Zero informacji, traktowanie petenta jak intruza, podśmiechiwanie się pod... dg ocenia -ok (2) Ja tam zawsze byłam miło obsłużona nawet telefonicznie babki służły pomocą ja... ala Jestem załamana poziomem obsługi. (3) Osobiście w urzędzie nie byłam, zadzwoniłam z nadzieją na uzyskanie... Mieszkanka Gdyni uprzejmość i profesjonalizm (1) Bardzo miłe panie w dziale kart podatkowych pracują .Mają niezwykłą... dorota haracz za kupno samochodu (1) mam zapłacic od kupna samochodu 800zł na konto w bydgoszczy a jestrem z... grzegorz Urząd skarbowy (1) Tragedia, czułem się jak imbecyl bez wiedzy ponieważ nie potrafiłem... Ja Wciąż króluje PRL (3) Witam, Ostatnio miałem przyjemność wizyty w kilku urzędach. Miejskim,... benek To eleganckie i z dobrych domów Panie/poza kasą od niedawna/. (1) Od kilku tygodni zmieniona obsługa kasy wyrażnie na gorsze !!!!! Jan Michalewski Ludzie gdzie my żyjemy ? (3) Przybyłem na " zaproszenie" pracownika urzędu celem rozliczenia środków ze... Rrrrrtrrrrr Pierwszy Urząd Skarbowy (2) Urząd przyjazny, merytoryczny; szkoda, że nie pracuje w soboty... Krystyna Zależy na kogo trafimy. (1) Zależy na kogo się trafi. Są słodkie głupie blondynki co załatwiają sprawy... E Czemu urzędnicy US się nie podpisują? (2) Niemal na każdym druku, który składamy w US jest rubryczka "Adnotacje Urzędu... Zdziwiony Viola - opinia (2) już drugi dzień próbuję dodzwonić się pod numery 6902209 i 69022019,... Viola infornacja na wezwaniu (4) Otrzymałam wezwanie, w którym wskazano godz. pracy urzędu tylko między 8.00... Agnieszka Krzysztof - opinia (1) Pani nie potrafiła udzielić ogólnej informacji w sprawach spadkowych,... Krzysztof Miło i rzetelnie (1) Obsługa bardzo miła. Nie odsyłają z kwitkiem i starają sie załatwić każdą... Alekseon