miło, ale bardzo drogo (1) obsługa miła, wystrój taki sobie (bar bardzo ładny, reszta nijaka). byliśmy... Piotr Smaczne lody (2) Zacznę od minusów- nieciekawy, ponury i taki przyciężkawy wystrój. Teraz... am Sympatyczne miejsce (1) Swego czasu często przychodziłem do Balsamu na śniadania, ostatnio miałem... Maciej Kubiak
Bardzo miłe miejsce (1) Już kilka lat przyjeżdżamy na wakacje do Trójmiasta i co roku jesteśmy w... Kurczaczyca dobre miejsce na spotkanie (1) przyjemne i przytulne miejsce, z nienachalną muzyką nie przeszkadzającą w... bear Super klimat. (1) Fajne miejsce z miłą obsługą. Nie ma dzikich tłumów i można miło spędzić czas... --KOGUT-- kawiarnia (1) jedna z nielicznych w gdansku, gdzie oferuja w menu przepysznego sajdera.... gdanszczanka am - opinia (1) wystrój średni, mało przytulnie i kameralnie. Jedzenie- desery- niesmaczne.... am balsamistka - opinia (1) naprawde nie wiele jest takich miejsc w Gdańsku gdzie można posiedzieć przy... balsamistka Dobre miejsce (1) Znakomite miejsce na spotkania z Klientami, mozna spokojnie porozmawiac w... Kmieciak Balsam i tyle :) (1) Odkryłlam balsam w zeszłym roku i od roku uważam, że jest to najbardziej... kalare Jak zawsze palce lizać :) (1) Po wizycie w Balsam Cafe wychodzi się zadowolonym :) Naleśniczki, które... Agnieszka Bardzo fajne i przytulne miejsce :)) (1) Byłem wczoraj z piękną o niezwykłym sercu kobietą. O takich kobietach mówi... solid ogromny pozytyw (1) Byłam dziś w Balsam cafe, wyszłam bardzo zadowolona. Smaczne jedzenie i... patriciakitten Wspaniałe miejsce (1) Obsługa rewelacyjna Pozdrawiam! Paweł bardzo pozytywnie. (2) byłam wczoraj pierwszy raz w tym miejscu,zaskakujaco mily klimat, mozna... Aleksandra Zdecydowałam się na wystawienie opini ponieważ widzę pozytywy na które ten lokal nie zasługuje! (1) Zdecydowanie nie polecam, obsługa jest tak żenująca że nie warto tam... XS M. - opinia (1) Godzinami można przesiadywać ... M.