Polecam! (1) Zdecydowanie polecam! Samochód był sprawny, czysty, zadbany. Obsługa na... Piotr PORAŻKA (1) Razem z chłopakiem w ciągu ostatniego roku 6 razy zamawialiśmy ten sam model... BYŁY KLIENT Firma godna polecenia (1) Polecam serdecznie współpracę z tą firmą. Korzystam z ich usług regularnie... Katarzyna
Polecam Baltic Cars! (1) Wypożyczalnia Samochodów Baltic Cars ma najlepszą ofertę cenową jaką... Joanna Moge polecić (1) Z Baltic Cars korzystam regularnie do wyjazdów służbowych. Samochód zawsze... Maciej Katastrofa (1) Dużo nie będę pisać ponieważ sam jestem sobie winien. Cena powinna dać mi do... Marek Zdecydowanie nie polecam. (1) Pożyczyłem w dniu 7 sierpnia o godzinie 11 auto dostawcze na dobę. Auto... Michał Kpina. (1) Zdecydowanie nie polecam. Samochód wypożyczałem 2-krotnie. Za drugim razem w... Jacek Świetne miejsce ! (1) Polecam, duży wybór aut, profesjonalna i miła obsługa, wszystko załatwione... Rafał POLECAM Z CZYSTYM SUMIENIEM !!!!!! (1) Naprawdę godna polecenia wypożyczalnia ! Szybko, kompleksowo , miło , na... Pati POLECAM ! (1) Korzystałam z usług Baltic Cars wiele razy i za każdym razem było wspaniale !... Justyna Pełen profesjonalizm (1) Jestem stałą klientką wypożyczalni Baltic Cars. Auto jest zawsze porządnie... Natalia Świetna wypożyczalnia (1) Korzystałam z usług Baltic Cars nie raz i za każdym razem jestem bardzo... Anna Najlepsza wypożyczalnia ever (1) Jak w tytule :) sprawnie, szybko. Znakomita obsluga oraz bardzo przystępne... UP Polecam!!! (1) Każdemu kto oczekuje szybkiej, kompleksowej i w 100% profesjonalnej obsługi.... Beata Bardzo polecam !!! (1) Miałam przyjemność korzystania z wypożyczalni Baltic Cars już kilka razy .... Tatiana Adamczyk Polecam Wypożyczalnię Samochodów Baltic Cars (5) Brak limitu kilometrów. Niskie ceny wynajmu samochodów. Dogodna forma... Helena Baltic cars polecam (1) Bardzo pomocni pracownicy, szybki odbior, bezproblemowy zwrot. Byłam bardzo... agnieszka Dziękuję (1) Z wypożyczalni Baltic Cars korzystałam już wielokrotnie. Za każdym razem... KATARZYNA Auta szroty (1) Ceny przystępne ale samochody tragedia jechałem w Polske i bałem sie że nie... Niezadowolony