Zamieniją saochód zamówiony na inny, bez informowania klienta o tym. (1) Zaczynając od kontaktu, za każdym razem po połączeniu, zastanawiałem się, czy... Adam Inny samochod, dodatkowe koszty. (1) Nie polecam firmy Baltic Cars. Auto mialo zostac wypozyczone na dwa tygodnie.... Arkadiusz oczekiwalem czegos mlodszego (1) Auto ktore dostalem odbiegalo od auta ktore widzialem na zdjeciu mianowicie... Michal W
Baltic Cars Ekologiczna Wypożyczalnia Aut (1) POLECAM usługi BALTIC CAR, prowadzimy Spółdzielnie Socjalną związaną z... Prezes ESSE Krzysztof Wewersowic Fatalna obsługa. (1) Po odbiór samochodu w Gdańsku przyjechałem na umówioną godzinę - samochód... Jakub Gdańsk Normalna firma (1) Wypożyczałem samochód na dwa tygodnie. Obsługa była bardzo profesjonalna.... Marek Super Super Super (1) Jak do tej pory najlepsza wypozyczalnia w trojmiescie!A mam juz kilka... Marta Pełen profesjonalizm (1) Często korzystam z usług Wypożyczalni Samochodów Baltic Cars. Samochód jest... Ewa Można polegać na Baltic Cars (1) Gościłem w Trójmieście kolegę z zagranicy, który chciał zwiedzić okolicę w... MW Bardzo dobre wrażenia. (1) Wynajęty samochód dostaliśmy na podróż zatankowany i czysty. Nawigacja i... Adam Zdecydowanie polecam (1) Miły i lajtowy kontakt - kaucja rozsądna ceny najmu tym bardziej. Prosta i... Marcin Polecam (1) Serdecznie polecam, kontakt, obsługa, ceny i auto w jak najlepszym porządku.... Ewa