Fela - opinia (1) Nie kompetentne rejestratorki , wyśmiewają się ze starszych osób... w trakcie... Fela Paweł - opinia (1) Ogólnie przychodnie można polecić ale największa wada tej przychodni to pani... Paweł Super (1) Super przychodnia, nigdy nie mam problemu z rejestracją, a kadra jest... Aria
Polecam! (2) Przemiła obsługa i fantastyczni lekarze! Magda (1) Przychodnia bardzo pozytywna. Przeczytałam tu dużo negatywnych opinii na... Magda dr Olkowska - nie polecam!!! (1) Niestety miałam tą nieprzyjemność zapisać się do tej Pani jako lekarza... Hanna Super przychodnia gdyby nie dr Olkowska (1) Bardzo przyjemne pielęgniarki, zawsze z uśmiechem na twarzy. Łatwo się dostać... Gość Polecam (1) Jeśli do lekarza pierwszego kontaktu to tylko tam..Człowiek traktpwany jest z... Karolina Kadaj Najlepsza przychodnia (1) Baltic Clinic to najlepsza przychodnia na NFZ, do jakiej miałam okazję... Agnieszka Przyjazna Przychodnia (6) Od niedawna zapisałam się do tej przychodni. Panuje tu mila, przyjazna... Monika polecam (1) Wspaniała przychodnia, gorąco polecam! Pani Barbara Orfanu to profesjonalny... Alex Nareszcie (1) W końcu powstała normalna Przychodnia na Witominie. Aż miło się tam chodzi -... Paweł Zadowolona (2) Jestem bardzo mile zaskoczona , od samego wejścia bardzo czysto oraz ładnie.... Pacjentka baltikc klinik (1) wspaniała opieka pacjenta lekarze profesjonalni nie czuję się jak intruz jak... Zosia POLECAM (1) Bardzo polecam nową przychodnię Baltic Clinic ,atmosfera i podejście do... Daria BARDZO POLECAM (1) Super przychodnia,super lekarze,super personel ,miła i sympatyczna atmosfera... Jola Opieka... (1) Witam, z przychodni skorzystałam dwukrotnie gdzie byłam z moją mamą.... Elżbieta Kuniewicz