Krzysztof - ocena (1) Trafiliśmy z żoną na ogłoszenie mieszkanka, które było wystawione właśnie... Krzysztof Helena Płoska - ocena (1) Profesjonalna pomoc przy sprzedaży nieruchomości.Cały proces przebiegał... Helena Płoska Michał K. - ocena (1) Wszystko przebiegło bardzo profesjonalnie w miłej atmosferze. Polecam Michał K.
Katarzyna - ocena (1) Miałam okazję współpracować z biurem Baltic House przy sprzedaży... Katarzyna Marcin - ocena (1) Agencja pozostawiła po sobie bardzo miłe wrażenie. Brałem akurat udział w... Marcin Ewa - ocena (1) Bardzo profesjonalnie ,bardzo pomocne , pilnowanie spraw klienta od początku... Ewa Beata - ocena (1) Komunikatywny, zaangażowany, bardzo miły,uprzejmy, uśmiechnięty młody... Beata Maria - ocena (1) Naprawdę profesjonalna obsługa transakcji sprzedaży mieszkania ze strony... Maria Ania - ocena (1) Profesjonalna firma. Pan Adam z pełnym zaangażowaniem przeprowadził sprzedaż,... Ania Jan - ocena (1) Pan Adam kompleksowo przeprowadził nas przez sprzedaż mieszkania. Kontakt na... Jan Natalia - ocena (1) Bardzo dziękujemy za pomoc w sprzedaży naszego mieszkania. Profesjonalna... Natalia Rafał - ocena (1) Profesjonalna i sprawna obsługa. Polecam Rafał Piotr - ocena (1) Współpraca z Panem z Jackiem to sama przyjemność polecam wszystkim nie będą... Piotr Katarzyna - ocena (1) Pana Jacka polecam :) pełen perfekcjonizm zaangażowania i pomoc w załatwianiu... Katarzyna Helena Wiśniewska - ocena (1) Pan Jacek jako pośrednik bardzo dokładny rzeczowy miły umie sprzedać... Helena Wiśniewska Paulina - ocena (1) Korzystałam z usługi biura nieruchomości stosunkowo niedawno. Jestem... Paulina Anna - ocena (1) "Polecam każdemu współpracę z biurem Baltic House. Cały proces zakupu... Anna Aleksandra - ocena (1) Transakcja sprzedaży mieszkania przebiegła szybko i sprawnie. Kontakt z... Aleksandra Andrzej Formella - ocena (1) Jesteśmy z żoną świeżo po sprzedaży mieszkania przez biuro Baltic House.... Andrzej Formella Julia - ocena (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni z mężem ze współpracy z Baltic House. Nie mieliśmy... Julia