Jakub - ocena (1) Biuro nieruchomości, z którym miałem okazję współpracować, zrobiło na mnie... Jakub Marta - ocena (1) Rzetelna obsługa i poprowadzenie transakcji od początku do końca, łącznie w... Marta Małgorzata - ocena (1) Polecam każdemu współpracę z biurem Baltic House. Cały proces zakupu... Małgorzata
Paweł - ocena (1) Polecam każdemu! Mimo, że od początku nie byłem przekonany do współpracy z... Paweł Aleksandra - ocena (1) Miałam przyjemność współpracować z Panem Marcinem podczas zakupu mieszkania i... Aleksandra Basia M - ocena (1) Firma baltic house jest godna polecenia . Właściciel pan Jacek ogromną wagę... Basia M Joanna - opinia (1) Miałam przyjemność współpracować z Panią Aleksandrą z Baltic House jako osoba... Joanna EwaR - opinia (1) Pełen profesjonalizm. Bardzo dobra współpraca i obsługa. Polecam EwaR Mika - opinia (1) Z przyjemnością polecam współprace z firma Baltic House a w szczególności z... Mika Beata - opinia (1) Losowo trafiłam do Biura Baltic House, bo zainteresowała mnie oferta. Jestem... Beata Beata - opinia (1) Losowo trafiłam do Biura Baltic House, bo zainteresowała mnie oferta. Jestem... Beata Michał - opinia (1) Bardzo miła współpraca, na jasnych zasadach. Sprawnie zgromadzone dokumenty... Michał Beata - opinia (1) Sprzedaż mieszkania poszła szybko i bezproblemowo! Serdecznie polecam Beata Jan - opinia (1) Gdynia,Dom Inżyniera dawniej Biura Kombinatu Budowlanego Gdynia. Mieści się... Jan Jan - opinia (1) To Dom Inżyniera dawniej Biura Kombinatu Budowlanego Gdynia. Mieści się tu... Jan Krystyna - opinia (1) Bardzo dziękuję za pomoc i wszystkie wskazówki przy sprzedaży naszego... Krystyna Krzysztof - opinia (1) Baltic House Nieruchomości spisało się na złoty medal, kompetencje, wiedza,... Krzysztof