bogusław - ocena (1) Dobre wrażenie na5 bogusław Jolanta W - ocena (1) Pan Antoni to profesjonalista pomógł nam przejść przez proces sprzedaży z... Jolanta W Oskar, Wiesława. - ocena (1) Serdecznie polecam biuro Baltic House Nieruchomości a w szczególności jego... Oskar, Wiesława.
Przemyslawa - ocena (1) Pan Dawid bardzo pomocny,szybko przeprowadził transakcję kupna. Polecam Przemyslawa Waldemar - ocena (1) z Panem Antonim sprzedałem mieszkanie w 2 tygodnie świetna wiedza na temat... Waldemar Igor - ocena (1) serdecznie polecam pana Oliwiera, pełen profesjonalizm zero komplikacji. Igor Adam - ocena (1) Polecam, współpraca z Panem Oliwierem przebiegła bezproblemowo i sprawnie. Adam Olga M - ocena (1) Serdecznie polecam Biuro Baltic House Nieruchomości. Bardzo dobra współpraca... Olga M Kamil F - ocena (1) Z Biurem Baltic House znalazłem moje wymarzone mieszkanie Pan Antoni jasno i... Kamil F Klaudia N - ocena (1) jestem bardzo zadowolona z usług, pełen profesjonalizm. Polecam każdemu Klaudia N Wiola - ocena (1) Z pomocą Pana Jacka i Pani Magdaleny w znalezlismy godnego zaufania najemcę... Wiola Dawid B - ocena (1) Antek to pośrednik, z którym sprzedaż i zakup nieruchomości stają się... Dawid B Milena - ocena (1) Współpraca z baltic House to pełen profesjonalizm i zaangażowanie Milena Barbara W - ocena (1) Polecam. Współpracowałam z Panią Asią, bardzo rzetelna osoba i zawsze... Barbara W Paulina - ocena (1) Z pełnym przekonaniem polecam pana Antoniego jako agenta nieruchomości. To... Paulina ania - ocena (1) Serdecznie polecam pana Dawida, osobę z wielką pasją i zaangażowaniem w to co... ania Martyna - ocena (1) Dziękuję i jestem pod wrażeniem tak sprawnej i bezpiecznej współpracy :) Martyna Karolina G - ocena (1) Dzięki współpracy z biurem Baltic House nieruchomości udało mi się... Karolina G Michał - ocena (1) Jestem bardzo zadowolony ze współpracy z Baltic House wszystko przebiegło... Michał Anita W - ocena (1) Polecam współpracę z tym biurem. Dobry kontakt z pośrednikiem i sprawny... Anita W