Łukasz P. - ocena (1) Kompleksowy remont z Baltic Interiors zakończył się w Lipcu 2022 na ul.... Łukasz P. Kamil - ocena (1) Zaczynajac od projektu to uważam ze zrobiono dużo błędów. Projektanci... Kamil Adam Navrot - opinia (2) Pierwsza firma (mam kilka mieszkań na wynajem) która dochowała terminu,... Adam Navrot
Kinga J. - opinia (2) Serdecznie polecam. Nasze mieszkanie zostało oddane nawet przed terminem :)... Kinga J. M.Holtz - opinia (2) Świetna usługa. Cały remont poszedł sprawnie i klucze otrzymałam na czas, co... M.Holtz Kasia Pach - opinia (2) Będziemy z mężem polecać. To było nasze pierwsze mieszkanie, które... Kasia Pach Adam - opinia (2) Remont ( stara kamienica ) z wykończeniem pod klucz. Firma zdecydowanie... Adam Edyta - opinia (2) Polecam firmę. Bardzo doba współpraca z projektantem, który znakomicie... Edyta Asia Wac - opinia (2) Wykończenie pod klucz. Cały projekt zrealizowany bardzo sprawnie. Ekipa... Asia Wac MonikaSz - opinia (2) Mam bardzo dobre doświadczenie jeśli chodzi o współpracę z Baltic Interiors.... MonikaSz Aga - opinia (2) Mimo wzlotów i upadków udało się zrealizować prace w terminie. Zasada im... Aga Łukasz - opinia (2) Sprawna obsługa, szybko zrealizowany projekt, przystępne ceny. Mieszkanie... Łukasz Marlena - opinia (2) Mieliśmy z mężem rozbieżne opinie na temat oczekiwanego stylu w naszym nowym... Marlena Anna - opinia (1) Mam już za sobą kilka remontów i na prawdę nikt kto tego nie przeszedł, nie... Anna Tomek - opinia (1) Odebrałem mieszkanie na wynajem w Gdańsku. Wszystko ok, bezproblemowa... Tomek Urszula - opinia (1) Z firmą Baltic Interiors opracowywałam projekt pełnego wykończenia mieszkania... Urszula Dobra alternatywa (1) Ogólnie polecam. Trójmiasto ma sporo firm wnętrzarskich, jedne droższe, inne... Marcin Damian - opinia (1) Korzystałem z usług firmy na przełomie roku. Firma dysponuje o wiele... Damian szczerze polecam! (1) Trafiłam do firmy kiedy wahałam się pomiędzy wyborem jednego z dwóch... D. Dąbka Świetni i rzetelni fachowcy (1) Miałem do wykończenia nowe mieszkanie w stanie deweloperskim - zdecydowałem... Paweł