Poniżej jakiegokolwiek standardu (1) Stare zdezelowane gruchoty, w dodatku cena jak za jazdę nową sklasą. Nie... Łukasz Polecam ! (1) Faktycznie , korporacja godna polecenia. MIli, uprzejmi, chetni pomoc ,... Ewa Młodzi kierowcy (1) Cena adekwatna do jakości wykonywanych usług. Kierowcy zadbani, rozmawiają w... Patrick
Super,super,super (1) Suuuper, jestem bardzo zadowolona, i pozdrowienia dla najlepszego kierowcy... CzarnaPerla Uwaga ! (1) Proszę sprawdzić cennik zanim wsiądziecie do tej taksówki! Na trasie gdzie za... Wojtek GD961ER (1) Firma ma jak najbardziej pozytywne opinie, ale szanująca się korporacja... kierowca Victoria - opinia (1) Byłam sama z dwiema dużymi walizkami. Podjechało duże auto, kierowca otworzył... Victoria prawdziwe zaskoczenie (1) miałam przyjemność skorzystać z usługi tej korporacji w czwartek rano.... Marzena Najlepsza (1) Korzystam od dwóch lat, regularnie. Zawsze miło, sympatycznie, pełna kultura.... Śnieżka tragedia (1) niech każdy się przekona osobiście klient piotr Sympatyczny kierowca (1) W niedzielę po raz pierwszy miałam okazję jechać taksówką tej firmy.... Agnieszka Mile zaskoczony (1) Tak jak w temacie. Korzystając pierwszy raz zostałem mile zaskoczony w 100 %... Andrzej