Rita - opinia (1) Cudowne miejsce i atmosfera️ Uwielbiam tu wracać. Rita Iza - opinia (1) Usługi na wysokim poziomie ,przemiła Pani Julia .W raz z mężem korzystamy z... Iza Julia - opinia (1) Dramat, obsługa nie kompetentna. Jest to salon do którego z pewnością nie... Julia
depilacja maku (1) Serdecznie polecam korzystam z zabiegów Baltica Beuty już od dłuższego czasu... Iza ultraformer III (32) wykonałam zabieg ultraformer III na twarz a konkretnie na wiszący podbródek... Malwina Klientka (1) Dla mnie wszystko na 6! Nie ma się do czego przyczepić Klientja To jest TO! (1) Polecam wymagającym,tu nie ma doczego sie przyczepić. Sprzęt najnowszy... Klaudia Jasinska ZDECYDOWANIE POLECAM (1) Chce się podzielić opinia na temat tej kliniki, gdyż zasługuje naprawdę na... Daniel GORĄCO POLECAM!!! (1) Wykonałam w tej klinice zabieg depilacji laserowej oraz laser eCO2 na twarz.... Oliwia Fraxer (1) Robilam u nich zabieg na twarz ECo2 Fraxer ,jakosc obslugi i wiedza swietna... Iwona Kaminska Najlepsza Klinika w Trójmieście (1) Jestem mile zaskoczona Kliniką Baltica Beauty . Już od samego wejścia... Agnieszka Baltica Beauty - serdecznie polecam! (1) Depilację laserową Vectus w tym miejscu poleciła mi koleżanka, bardzo sobie... Magdalena