Balticprint

Produkty i gadżety reklamowe

Gdańsk, Mikołaja Reja 3

polecam (1) Wspaniała obsługa, szybka realizacja, profesjonalna pomoc i indywidualne... Gabrysia :) (1) Miła i profesjonalna obsługa, świetny kontakt email jak i telefoniczny.... Anna Jak najbardziej polecam! (1) Bluza wyszła świetnie, jakość wykonania b.dobra, haft szczególnie -bardzo... Magda
Super miejsce (1) Świetny kontakt, błyskawiczne wykonanie i bardzo wysoka jakość usługi. Gorąco... Tosia Mega Ekipa BalticPrint (1) Zdecydowanie polecam polecam ekipe BalticPrint! Sa to ludzie ktorzy zajma sie... LOKI haft (1) Haft na koszulkach polo i bluzach do firmy. Bardzo dobra jakość i rozsądna... Janusz Zdecydowanie polecam!!! (1) Wszystko zgodnie z zasadami feng shui :) Mistrz Małoceng Będziemy tu wracać z zamówieniami! (1) Nie ma się do czego przyczepić - najmilsza obsługa na świecie, pomocna i... Kamila Nadruki na koszulkach, bluzach, torbach i kubkach (1) Realizowałem tam już chyba ponad 20 zleceń i zawsze wszystko było wykonane... tukal !!!!! (1) Prawda taka że, korzystałam kilkakrotnie jedynie same superlatywy :), Po... Łowca POLECAM!!! (1) Świetna jakość nadruków, profesjonalna i sprawna realizacja. Zamawiałam... hodowlaBD