Baltway

Biura podróży

Gdynia, Świętojańska 52/1

Jolanta - ocena (1) Solidne biuro , doskonaly wybor ofert, doskonala obsluga . Polecamy !!1 Jolanta Polecam (1) Jedno z biur, które chętnie odwiedzam. Przedstawiam jakie są moje oczekiwania... Paulina Polecam (1) Bardzo miła obsługa. Fachowe porady, gorąco polecam Piotr
Bardzo polecam ! (1) Bardzo miła i zorganizowana obsługa. Pani Grażyna wraz z Panią Małgorzatą... Karolina POLECAM!!!!!!!!!!!!!!! (1) Miłe przytulne biuro, świetna obsługa, wybór wycieczek pod klienta wypada... Sara POLECAM!!! POLECAM!!! POLECAM!!! (1) Bardzo miła, sympatyczna i profesjonalna obsługa. Można liczyć na fachową... madzia POLECAM USŁUGI BIURA BALTWAY (1) Od wielu lat korzystam z usług biura, nigdy się nie zawiodłam,zawsze wracałam... Mariola Kaczmarek POLECAM !! (1) Profesjonalna obsługa, szacunek do Klienta, duży wybór ofert wyjazdów... Iza Polecam serdecznie (1) W 100% polecam biuro Baltway z którego mam przyjemność wybywać na przeróżne... Angelika P O L E C A M (1) W dzieciństwie mama wysyłała mnie na wakacje z biura od Pani Grażyny, z... Magdalena Polecam (1) Bardzo polecam biuro Baltway! Miła obsługa,panie które tam pracują dużo... Anonim Jednoznacznie pozytywna :) (1) Nie ma co, profesjonaliści w każdym calu. W ubiegłym roku byłem z tym biurem... Artur POLECAM (1) Profesjonalna obsługa klienta. Oferta biura Baltway w pełni odpowiadała moim... Sara Sylwia - opinia (1) U Pani Grażyny kupuję wycieczki już od 4 lat i jestem bardzo zadowolona! Nie... Sylwia super biuro (1) polecam korzystanie z biura baltway, profesjonalna obsuga, pracownicy... Jolanta SUPER OBSŁUGA (1) Dziękujemy za udany urlop. Razem z mężem byliśmy w Grecji, Pani Grażynka... Ewelina POLECAM !!! (1) Jak najbardziej polecam te Biuro Podróży ! Profesjonalna obsługa i duże... Anula89 Pani Grażynka najlepsza:) (1) Polecam wszystkim turystom, korzystamy z rodziną od kilku lat z biura Baltway... Asia POLECAM :) (1) Bardzo miłe, przyjemne biuro, świetnie doradzają. Wczasy były rewelacyjne,... Laura