Super ; ) (1) Ogólnie to wszyscy piszą że selekcje mają wprowadzić. A chciałam zauważyć, że... Asiia :D (2) a mi sie podoba:D nawet malolaty i dresiki... klimat ok muza tez patola naj... stary negatyw Masakra (2) Nie polecam. Klub masakra. Byłem tam wczoraj i powiem że impreza słaba a o... Imprezowicz_69
Biorą kasę za wejście (3) W zeszłym roku byłem tam średnio 3 razy w tygodniu i było super, dobra... Kamil dobrze W Bananie jest polecam!!!:D (1) Jak dla mnie to tam jest dobrze.A co do ludków w dresach że czapeczkarze... johny ... (1) mi sie muza nawet podoba,momentami jest denna. A co do malolactwa no to... typiara ;DD lepiej niz w tamtym roku banan jest w tym roku bardziej tworczy (2) na wstepie jeśli chodzi o dj crazego gra naprawde dobra muzyke podobaja mi... ŻABA Moim zdaniem bardzo dobry klub (1) Klub w którym można spędzić fajnie czas, DJ gra bardzo dobrze i bardzo fajne... Dawid !!!!!!!!!!!! (1) Piszecie ze zmiana na lepsze? wcale nie. sredni wiek osob tam przebywajacych... Marcin W porównaniu do zeszłego roku... (1) to zmianie na lepsze na pewno uległ wygląd klubu, szczególnie podobają mi się... Animal Banan jak klub na lepsze ale dj-e...... (1) Klub ogólnie na plus, wjazd płatny więc nie ma tylu małolatów ale jeśli... Marcel Zmiana na lepsze (1) Club banana w zeszlym roku fatycznie nie byl jednym z najfajniejszych... Ale... Karolciaa Mi sie podobało . (1) Wybraliśmy się z koleżanką jakoś chyba w sierpniu , Ciekawe miejsce ,... Adam Zadymy jeszcze raz zadymy (1) ... fajna awantura była jak 2 ekipy zaczeły sie trzaskac w srodku ale nie... Ja wyglądało pięknie z zewnątrz i wewnątrz (1) Przyprowadziłem gości z "pozaregionu" to chcieli rybkę nad morzem pasuje.... heniu 55 P&M - opinia (1) Panie kelnerki nie należa do najprzyjemniejszych jakie spotkalismy w... P&M Sunny_times - opinia (1) Klimat i ogólna atmosfera bardzo fajna,awanturników wyrzucaj(ochrona... Sunny_times Uwaga na piątek (1) Jeśli piątkowy wieczór chcesz spędzić w towarzystwie 13 latków i zobaczyć DJ... Margarida