znaleziono saszetkę z kluczami zapinaną na zamek (2) na petli autobusowej w Baninie. Proszę o info to oddam zgubę Olka nowa strona parafii (7) Na 30-lecie istnienia parafia doczekała się wreszcie nowej strony... admin Oczyszczalnia banino (5) Czy ktoś się orientuje jaki to może mieć wpływ na otocznie chodzi mi głównie... TM
dlaczego sprzedaje się tyle domów z rynku wtórnego? (8) Czy po jakimś czasie wiele osób stwierdza, że nie da rady żyć w Baninie?... wim Kablówka, Telewizja (13) Czy orientuje się ktoś czy mozna podłączyć kablówkę w Baninie? Jaką... Baninianka wywóz śmieci Banino (20) Czy mógłby ktoś podać mi nazwę i telefon do firmy, która wywozi śmieci z... kasia wredne kocury (4) Proszę uprzejmie właścicieli kotów ( płci męskiej ) z rejonu Łąkowej,... jollyroger praca w baninie (5) Czy w Baninie można znaleźć pracę w biurze/administracji?? Jeśli, tak to... suri zmiana w parafii (30) Czy to prawda, że odwołano z parafii Ks. Jarka? Mirka zaginął pies - Golden (4) Witam, w dniu dzisiejszym - 20.08.2012 w czasie burzy z naszej posesji... BW Czy do Banina wprowadzaja się single? (5) Zastanawiam sie czy do Banina wprowadzają się single w wieku 25-33 lata? goodlife Dworek Novello (3) Czy ktoś z Państwa może wyrazić opinie na temat restauracji w Dworku Novello?... Karola zainteresowana (3) Nie wymądrzajcie się tutaj na forum.To była wyłącznie decyzja biskupa bo... gośc Ulica Różana Banino działka... (3) Witam!Czy ktos kupuje dom lub jest właścicielem dzilaki na ul.... mała MonRosa (4) Czy któraś z Was malowała się albo korzystała z jakichkolwiek usług w tym... oka znaleziono kotka-syjamski w okolicy kolejowej (1) Przy nowobudujacym sie osiedlu dalmax przy ul.Kolejowej błąka sie bardzo... dls euro 2012 (6) czy macie jakieś wiadomości, jaka będzie organizacja ruchu w czasie Euro na... jola ZALEWANA ULICA PSZENNA (44) Witam serdecznie Zamierzam zakupić dom przy ulicy Pszennej, niestety martwią... Kasia Osiedle Rodzinne (7) Witajcie, jak idzie budowa budynku 4? Macie może jakieś informacje? aaa Pytanie do osób, które kupiły mieszkanie na kredyt u deweloperów w Baninie: Jaki bank udzielił Wam kredytu? (8) Witajcie, Mam taki problem, ponieważ chcę kupić mieszkanie na kredyt, jednak... ona777