dot. powyźej (1) Dużo żądać i się mądrować a kto inny żeby to załatwił. stonka Ekipa budowlana (5) Witam. Czy ktoś może polecić ( z własnego doświadczenia) sprawdzoną ekipe... Olka Dom w Baninie...praca w Gdyni? (9) Witam Czy ktoś w Was przerabia codziennie temat dojazdów do Gdyni? Jakoś... ona czyli ja
GMINA SOMONINO PROSI O GŁOSY :) (4) Do końca października potrwa konkurs na plac zabaw zorganizowany przez Nivea... k. glosuj na BANINO na nazwe przystanku kolei metrpolitarnej (7) mieszkancy banina glosujcie na nazwe przystanku kolei metrpolitarnej na... marek specjalista o komputerów - laptpy (1) Witam, Jest jakis specjalista od komputerów - konfiguracja laptopa z... jj no i godziny też niezbyt trafione (3) Rano od 10 -tej czyli przed pracą się nie da a po południu do 5-tej więc też... Mk Gimnazjum (5) Do jakiego gimnazjum uczęszczają Wasze dzieci? Gdzie jest rejonowe dla... ona czyli ja kolej metropolitarna (7) co sadzicie o miejscu przystanku, który miał być w Baninie a jest w polu... mieszkaniec banina Do Pani sołtys Banina (23) Witam serdecznie;) pisze do Pani z wielka prosba...chcialabym aby Pani... Miastowa ZEBRANIE WIEJSKIE (1) Co było na zebraniu wiejskim W bANINIE? ABC szczepienia (1) wydaje mi sie ze zawsze w maju byly szczepienia zwierzat w baninie ,wiecie... wiki008 Szkoła Podstawow w Bannie (3) Witam, Czy ktoś może mi coś więcej powiedzieć na temat szkoły w Baninie?... aguss szkolenia kursy (3) dostałem dzisiaj informacje w pup innym niz w trójmieście, ze mogę iść na... koles wypadek (5) ktoś wie co się stało dzisiaj w Baninie? ja Woda na ulicach Banina (3) Czy ktos oprócz mnie zgłaszał może do Glincza info o uszkodzonych wodociągach... Amator do pani sołtys (3) kiedy będą wystawki bo posłuchałam że na początku maja chyba piątego niema... mieszkanka banina Debil w samochodzie na Tuchomskiej (6) Dzisiaj rano (ok.6:20) byłam świadkiem takiego zdarzenia: Tuchomską obok... Zbulwersowna Drogi, woda w Baninie (9) http://kontakt24.tvn.pl/temat,ulewy-na-pomorzu-zalane-ulice-i-domy,71577.html... kuku Apteka (8) Na Lotniczej 62 jest fajna apteka;) Ceny są super;) Grzesiu