Bańki mydlane;)

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Co sądzicie o bańkach mydlanych w czasie pierwszego tańca?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Bańki mydlane;)

fajne ale nie przez ludzi tylko przez te maszynki wypuszczane według mnie. Tylko jak potem z podłogą? Żeby się wszyscy nie poprzewracali, choć byłoby to śmieszne, takie ślizgi na filmie weselnym:)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

No właśnie zastanawiam się nad bańkami, ale tak jak piszesz może być problem z podłogą:/ a tego bym nie chciała. Ale słyszałam, że ludzie biorą bańki na wychodzenie z kościoła? Czy ktoś praktykował? A skąd wziąć taką maszynę?:) Pewnie kupę kast kosztuje:/
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

my mielsimy banki mydlane z przetwornicy od naszego DJ-a - wiekszosc dj je posiada.

Taka maszyna jednorazowo puszcza bardzo duzo baniek i bardzo drobnych, ktore bardzo dlugo nie pekaja (specjalne plyny).

u nas z podloga nie bylo problemu :) a byly panele.

mi sie wydaje, ze te profesjonalne plyny sa lepszej jakosci po prostu, a tez najwiecej plynu wylewa sie podczas recznego puszczania baniek, w momencie wyciagania tego przez co banka wychodzi - a w maszynie nie m tego problemu.

mysle, ze jesli Twoj dj/zespol tego nei posiada, to mozna wypozyczyc od innego i nie beda to duze pieniadze.

efekt jest piekny :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

A ile płaciłaś za taką przyjemność, jeżeli oczywiście można wiedzieć;) albo ile dopłacałaś, skoro to od Dj-a?

u nas czy byśmy chcieli przetwornice baniek, czy dymu, czy i jedno i drugie, czy nic z tego to cena była bez zmian takze neistety nie mam pojecia ile :(

Może warto napisać do kilku dj (w pierwszej kolejnosci zapytac sie wlasnego czy ma) z zapytaniem czy wypozyczaja, i jesli tak to za ile.

:)

Magda dziękuję Ci bardzo za odpowiedź:) bardziej chyba bym się skłania do baniek w trakcie wychodzenia z kościoła. Obawiałabym się puszczania baniek w trakcie pierwszego tańca z obawą o podłogę:/że może być mokro:/

u nas bańki mydlane oraz dym były podczas naszego miksowanego pierwszego tańca. w restauracji jest posadzka wyglądająca jak nieszlifowany marmur i nie było ślisko. Jeśli chodzi o kościół porozmawiaj z probiszczem jak on widzi taki pomysł przed kościołem - jest tez praktyczna kwestia okablowania wytwornicy baniek - wazne, zeby zaden z gosci się nie przewrócił się oraz to, gdzie bedzie podlaczona. trzeba sie tez zorientowac czy Waszego dnia ślub bieze jeszcze inna para po Was.

Aga dzięki za cenne informacje. Masz racje, że powinnam uprzednio porozmawiać z księdzem...

Angelika fajnie jest ustalić co można, a co nie.Dowiesz sie albo od proboszcza albo zostaniesz skierowana osoby z zakrystii. Dzien ma byc pełen radosci, a nie stresu, ze moze sie uda. Na ślubach, na które przygotowywałam dekoracje widziałam, że Młodzi dostaja czasem niespodzianke od znajomych - wypuszczają gołebie, otweraja karton z balonami, strzelaja tuby z konfetti. Z doswiadczenia wiem, ze nie wszycy księza lubia takie "bionusy" szczegolnie jesli trzeba sprzatnac po takiej "atracji", co nie dla wszytskich firm/znajomych jest oczywiste, ale są księża sympatyczni i ugodowi, którzy wiedza, że to wyjątkowy nie tylko duchowo dzień i życzę, żebyś na takiego właśnie trafiła:)

Oj dziękuję za miłe słowa:)
Mam nadzieję, że mój proboszcz będzie przychylny.
Kiedyś też myślałam o gołębiach, ale jednak zdecydowałam się na bańki mydlane;) Musi być pięknie:):)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

My tez mieliśmy banki wychodząc z kościoła :-) polecam