Bar Mleczny Jaros

Bary mleczne

Gdańsk, Jagiellońska 38

Paweł - opinia (1) Dobre kadzenie i tanio. Paweł Pszmy - opinia (1) Najlepszy bar mleczny w jakim jadłem! A jadałem już w wielu... Pszmy Michał - opinia (1) Best of the best, każdy inny w Gdańsku może się schować! Michał
Piotr 39 lat - opinia (1) Od wielu lat korzystam z jedzenia podawanego w Barze Jaros, tam szefowie... Piotr 39 lat Grażyna i Tomasz - opinia (1) bardzo smaczne jedzenie, porcje solidne, ceny przystępne Grażyna i Tomasz Rafał - opinia (1) Smacznie i tanio. Obsługa miła. Polecam Rafał Baronowa - opinia (1) Smacznie, duży wybór i bardzo szybka obsługa. Gorąco polecam :D Baronowa WU - opinia (1) Jest elegancko pod każdym względem. Smacznie nie drogo obsługa wesola WU LOLEK - opinia (1) gwiazdki mowia same za siebie nic dodac nic ujac LOLEK Sly - opinia (1) Nie raz tam byłem i nie raz będę. Polecam. Sly lordek - opinia (1) Bar mleczny jaros jest super. Stołuję tam od wielu lat. lordek Art - opinia (1) Jestem stałym klientem od początku , i ciagle wracam z następnymi kolegami :) Art Piotr z Przymorza - opinia (1) Bar przeniesiony z ulicy Opolskiej z tą samą załogą to był b. dobry pomysł!... Piotr z Przymorza Deedee - opinia (1) Najlepszy bar Mleczny w Gdańsku. Pyszne i świeże. Ceny przeciętne, porcje duże. Deedee Krzysztof - opinia (1) Smacznie i w dobrej cenie, polecam serdecznie Krzysztof Dagmara - opinia (1) Najlepszy bar mleczny, jedzenie pyszne a obsługa naprawdę sympatyczna i... Dagmara Anna - opinia (1) Pycha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!polecam mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm... Anna Ola - opinia (1) Bardzo polecam. Jedzenie pyszne, panie i panowie z obsługi pomocni i... Ola Arek - opinia (1) Pełen profesjonalizm, pyszne jedzenie, zawsze świeże i gorące Arek Ak - opinia (1) Super bar. Pyszne,smaczne i tanie dania. Dotychczas najlepszy bar w Polsce... Ak