Bar Mleczny Smakosz

Bary mleczne

Gdynia, Chylońska 42

Dario - ocena (1) Super śniadanko Dario Dawid Frąckowiak - ocena (1) Miła obsługa, sympatyczne panie kucharki. Oraz dobra micha. Dawid Frąckowiak Busco - opinia (1) Jedzenie dobre ale panie kucharki, które nakładają jedzenie odrzucają swoją... Busco
Karolina - opinia (1) Szybka obsługa , duży wybór i naprawdę smacznie . Choć wnętrze lokalu mogłoby... Karolina Młyńskiej - opinia (1) Od 40 lat chodzę tam na obiadki oczywiście nie zawsze ale naprawdę nic się... Młyńskiej Młyńskiej - opinia (1) Od 40 lat chodzę tam na obiadki oczywiście nie zawsze ale naprawdę nic się... Młyńskiej China - opinia (1) Dla mnie ekstra jedzonko jak w domu i super obsługa. China Gdynianin - opinia (1) Miejsce ciekawe, smaczne domowe potrawy, pyszne pierogi widać, że ręcznie... Gdynianin Żaneta - opinia (1) SUPER ! polecam ! pyszne jedzonko, miła obsługa Żaneta Paweł - opinia (1) Fajne miejsce, fajny klimat. Jestem zadowolony, jak na bar mleczny jest ok Paweł gustaw - opinia (1) super, dobre, jak u babci. elegancko. gustaw Wiesław - opinia (1) Znam ten bar od lat siedemdziesiątych. Jak jestem przejazdem i bardzo głodny... Wiesław Bywalec - opinia (1) Przemiłe panie, bardzo dobre jedzenie, duże porcje, przyzwoite ceny. Bywalec PRL niezbyt pozytywnie (1) Smierdzi tragicznie. Jest duszno. Jedzenie marnej jakosci a porcje jak dla... Glodna :) (1) nic dodac nic ujac poprostu pysznosci :) Justyna Pyszności !! (1) Jadałam w tym miejscu jako małe dziecko . Teraz przychodzę i z moim dzieckiem... Mniam pyszne pierogi oraz domowe obiady (1) naprawdę smaczne pierogi, jadłem ruskie, z mięsem i ze szpinakiem, plusem... michał polecam ! (1) Dość często jadam w tym miejscu i przyznam, że nigdy nic nie było przesolone,... Stała Klientka Bar mleczny smakosz (1) Bar mleczny smakosz z ul. chylońskiej w Gdyni znam od lat ( od jakiś 40-tu ),... Beata Pizzeria u Smakosza (1) Ludzie omijajcie tą pizzerię szerokim łukiem. Zamówiłem hawajską i dostałem... Leszek