Marcin - opinia (2) Ponownie się nie zawiodłem. Dania były smaczne, krem z dyni, placek po... Marcin Agnes - opinia (2) Zamówiłam zupę dyniową i naleśniki z twarogiem polane musem. Pychotka, to... Agnes gohad - opinia (2) Zamówiłam pierożki ruskie ... dobrze doprawione, nie rozgotowane, ciasto... gohad
Kaz - opinia (2) Bardzo smaczne jedzenie no i atmosfera tez bardzo mila Kaz opinia (1) Jadłem kilka razy na miejscu i zamówiłem kilka razy do domu. Standard jak... jaroslaw Robert - opinia (1) Jedzenie super Bardzo polecam Szczególnie Schabowy rewelacja Robert mac - opinia (1) Za wysokie ceny jak na bar mleczny. Obiad dwudaniowy z surówką i kompotem ok.... mac Zadowolony najedzony klient (1) Bardzo dobre domowe obiady. Swierze surówki. Pyszny kompot. Racuchy jak u... Adik Wyśmienite jedzenie (1) Chciałem podzielić się z państwem opinią o tym barze moim zdaniem jeden z... Robert Super jedzonko!!! (1) Prosta ciekawa kuchnia polska, bez wymysłów i tradycyjnie. Byłem kilka razy z... Marcin Rewelacja .... (1) Trafiłem do baru przez przypadek będąc w Gdańsku. Zjadłem w nim trzy obiady.... Łukasz Wspaniała alternatywa dla drogich restauracji. (1) Piękne, klimatyczne miejsce. Ceny bardzo przystępne za taką jakość i wielkość... Katarzyna Dobre jadło na Stągiewnej (1) Z całą odpowiedzialnością polecam posiłki serwowane w Barze przy Stągiewnej.... Grzegorz Nie POLECAM (2) Nie miła obsługa,jedzenie tragedia !!! Fantastycznie! (1) Swietny bar mleczny, troche zdala od zgielku miasta. Oferta obejmuje rozmaite... Barbara SMACZNIE JAK U MAMY (1) Posiłki smaczne, domowe i świeże. Fantastyczne naleśniki! W lokalu panuje... Kasia BRAWO, BRAWO, BRAWO (1) super smacznie, czyściutko i bardzo duża różnorodność produku. Więcej takich... Magdalena Kiepski i jaki to bar ceny jak w restauracji (2) To miejsce udaje bar mleczny ceny wysokie, jedzenie nie dobre. Zamowilam... JAGODA Bar Mleczny z jedzeniem jak u mamy (1) Jeżeli szukasz naprawdę smacznego jedzonka przygotowanego domowym sposobem i... Maciek Słabo (1) Większości potraw z menu o godzinie 15 już nie było, Ceny za wysokie jak na... kotek