Bar Perełka

Bary mleczne

Gdańsk, Konstantego Ildefonsa Gałczyńskiego 2

Bar od kilkudziesieciu lat (1) Kiedys byl pysznym barem do ktorego często chodzilam z rodzicami na tej samej... Brzeznianka OSTATNI RAZ (1) Bliski memu sercu bar "Perełka", jego rozwój śledziłem przez wiele lat, Był... Alan gdyby wszystkie bary w Gdańsku były takie jak Perełka (1) solidna kuchnia, najlepsze kotlety jajeczne, menu dokładnie takie jak... gdańszczanin a nie słoik
Pogorszyło się (1) Mały wybór dań dostępnych "od ręki" , na zwykłe naleśniki trzeba czekać -od... Adam Bardzo dobry bar mleczny, pyszne jedzenie (1) Bardzo fajny bar, jedzonko super- kotlety jajeczne, naleśniki z kapustą, zupy... ania Karta pełna dań widm, puste menaże. (1) Wraz z dziewczyną byliśmy zjeść śniadanie: 2x jajecznica na boczku z 3 jajek,... Marcin Masakra bar perełka (1) Nie polecam baru perełka jedzenie nie smaczne.Naleśniki twarde i gumowe że... user_137874402466 To jest bar mleczny (4) Po niepowodzeniach związanych z poszukiwaniem dobrego baru mlecznego w końcy... Zapracowani Drogo jak w restauracji jakość taniej stołówki (2) Będąc przejazdem zatrzymaliśmy się z żoną i poszliśmy coś zjeść z żoną do... mieszkaniec Gdańska Interpretacja przepisów (1) W poszukiwaniu pieniędzy sięgamy absurdu kosztem ludzi mniej zamożnych.... jacek kistowski Gorąco polecam!!! (1) Bar - legenda, w Brzeźnie od zawsze, chyba nie ma mieszkańca, który tu nie... Sylwia S. Żałuję, (1) że nie mogę polecić. Jedzenie niesmaczne. Straszny zaduch. Okropnie brudne,... ka Dobre jedzenie (1) Schabowy z ziemniakami i surówką oraz pierogi z mięsem o kompot. Przystępna... :) anna - opinia (1) Placek po cygańsku okropny!!!!! Jeżeli ktoś lubi dobrze zjeść to proponuje... anna GORĄCO POLECAM!! (1) Rewelacyjny placek po cygańsku i zupka pieczarkowa, bardzo miły i przystojny... Magda polecam (1) Bardzo ładny wystrój, miła obsługa, korzystne ceny, duży wybór potraw. Od... mieszkanka Brzeźna Babci urodziny (2) Bardzo ładnie nakryty stół, impreza na 20 osób, obsługa bez zastrzeżeń, menu... klient Obiadek ze znajomymi (1) Będąc służbowo w Brzeźnie po zapytaniu przypadkowego przechodnia o miejsce w... Max mswerner - opinia (1) W życiu nie jadłem i nie spodziewałem się, że kurczak pieczony może być tak... mswerner zawiedziona (1) Niestety jakość potraw pozostawia wiele do życzenia.Po dłuższym czasie... Gosia