Polecam (2) LUDZIE! co to ma byc te komentarze, zamawiałam w barze tip top nie raz i w... Paulina Pierwsze moje zamowienie :] (1) pierwszy raz z zawamawialem pizze z tego baru bo nie dawno sie... Zadowolony Moze mialem pecha (2) Obsluga mila, konkretnie informuje o casie realizacji zamowienia. Niestety... pablo
Dno (1) Totalne dno!!! Czekałem na dostawe ponad 3 godziny.Dojechało zimne składniki... Leszek Dramat!!! (1) Surówki wyglądają jak już raz zjedzone, podwójne frytki jak pojedyncze. Ale... Gerwazy Skandal (1) Zamówiłem pizzę przez telefon, dostawa trwała około godziny trzydzieści... Sebastian a ja Was bardzo lubię:) (1) chłopaki a ja bardzo lubię Waszą szamkę kiedy nie chcę mi się gotowac,zawsze... Kaśka Pizzermen robił pizze i grzebał w nosie SKANDAL! (1) Cofnęło mnie i wyszedłem z tej meliny... Jurek Wielka poracha (1) zamówiłam pizze ale tragedia normalna porażka na Jadwigi są dwa lokale z... Iza Totalne dno (1) Mięso na kebab stare wisi na widoku pizza z tym starym mięchęm syf.Obiadu... rysio SUPER (1) O godzinie 17:30 postanowiłem zamówić coś do jedzenia bo w końcu człowiek nie... czesław A nam bardzo smakowało! (1) Mamy porównanie bo prawie nie gotujemy w domu i ciągle zamawiamy jedzenie u... Kasia i Tomek Jak najbardziej Godny Polecenia (1) Wiadomo że bar TIP TOP mieści się przy ulicy Królowej Jadwigi.Ja zamówiłem na... Michał Fatalna pizza, fatalna obsługa... Najgorsza pizza w okolicy! (1) Zamawiałem u nich 2 razy. Za pierwszym razem czekałem na dowóz zamówienia... wysmok Beznadzieja (1) Zacznę od zamówienia: pan odbierający telefon niemiły do tego na jedzenie... Weasel Okropna pizza (1) Zamowilem pizze na talefon. Od zamowienia do dostawy minelo max 40 minut. I... Alex