Bar mleczny Kmar otwarty tylko do 23

Opinie do artykułu: Bar mleczny Kmar otwarty tylko do 23.

Ruch malał z roku na rok, aż wreszcie klamka zapadła. Legendarny bar całodobowy Kmar czynny tylko do 23.- W dzień ruch jest w porządku, nie narzekamy - mówi Krzysztof Browarek, właściciel baru Kmar. - Ale w nocy jest coraz gorzej. Teraz w każdej stacji benzynowej można zjeść coś ciepłego. Hot dogi, kanapki, a nawet pierogi.Niegdyś pod Kmarem w nocy można było zobaczyć sznur taksówek i wozów policyjnych. Jednak nawet stali klienci zaczęli zawodzić.- Służbom mundurowym zamontowali GPS-y w ...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Za drogo, ostatnio jak kupilem zurek to sie zastanawiame, czy mam rosol.Zero miesa itd za 8ziko.
popieram tę opinię 27 nie zgadzam się z tą opinią 4

10 lat temu...

..o godzinie 2 w nocy moja ciężarna żona zażyczyła sobie zasmażane buraczki ;))) Oczywiście wycieczka do Kmara uratowała mi życie ;)))
W obliczu likwidacji nocnej zmiany, współczuję przyszłym tatusiom - ciekawe gdzie teraz będą spełniać nocne, kulinarne zachcianki swoich żon ;)
popieram tę opinię 37 nie zgadzam się z tą opinią 10

Placek po cygańsku prawie 20 zł - to zdzierstwo :(

..... i jeszcze ostatnio serwują go zmniejszonego
popieram tę opinię 34 nie zgadzam się z tą opinią 1

To faktycznie poznałeś życie jedząc jakieś przeciętnie żarcie gdzieś w blokowisku.
Super
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 48

Dziwna jest filozofia życiowa pana Browarka

"Ale nie wiadomo, co się wydarzy pojutrze. Jeszcze parę dni temu nikt nie wiedział, że na Ukrainie będą ginąć ludzie. A dziś już jest tam kilkadziesiąt ofiar."

Sugeruje, że klienci baru też mogliby zginąć? Od żurku?
popieram tę opinię 25 nie zgadzam się z tą opinią 18

Zaskoczę cię, bo tym razem zostajemy w Trójmieście.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 18

Dzisiaj na naleśniki chodzi się do Manekina.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 11

Mi się wydaje, że mają po prostu wysokie ceny.. Rzadko tam bywam, bo mam nie po drodze, ale ostatnio jak zajechałam to się zdziwiłam wysokością ceny. Wydaje mi sie, że Syrenka ze Wrzeszczu jest tańsza
popieram tę opinię 141 nie zgadzam się z tą opinią 3

Jest strasznie drogo w tym barze mlecznym

Cena do jakości jest nieadekwatna.
popieram tę opinię 141 nie zgadzam się z tą opinią 17

nostalgia

Pamietam, jak nazywal sie jeszcze Jarosz. Chodzilem tam na nalesniki z dzemem, albo z kapusta. To se dopiero ne vrati!
popieram tę opinię 43 nie zgadzam się z tą opinią 2

Te wieczorne powroty z Sopotu :-)

Kto jadł pożarskiego o 4 nad ranem wie jak smakuje życie
popieram tę opinię 100 nie zgadzam się z tą opinią 16

To prawda

Jakość tego jedzenia drastycznie spadła i widać nie jest to tylko moja opinia. A ceny za to bardzo wzrosły. Za zupe + drugie danie płaci się grubo ponad 20 zł. To nie cena baru mlecznego. A jakość jedzenia mierna
popieram tę opinię 71 nie zgadzam się z tą opinią 3

Mieszkasz pewnie u starych i nie masz dzieci.
Wydanie dla ciebie 2 stów w weekend to szczyt ekstrawagancji.
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 10

heh

I pijane ryje na kebaby beda kierowac!! Ja duzego wpierrrrr
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 6

zgadzam się!

Kiedyś jadałam tam kilka razy w tygodniu. Niedawno znowu wpadłam - za obiad dla 2 osób z kompotem zapłaciłam tyle, co w restauracyjce pod domem a i smak dużo gorszy. Wolę więc za tę kasę zjeść w przytulnym lokaliku i dużo smaczniej. A szkoda..
popieram tę opinię 79 nie zgadzam się z tą opinią 3

Pora rozpoczynać weekend.
Gdzie tym razem?
Lizbona, Monako czy nudny Paryż?
popieram tę opinię 26 nie zgadzam się z tą opinią 2

Tylko widzisz, jest między nami pewna zasadnicza różnica - ja nie kłamię, piszę jak jest. Widzę jednak, że pisanie prawdy niektórych boli. No, ale cóż, to nie mój problem. Pora rozpoczynać weekend.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 20

Bywam regularnie, bo przynajmniej 1-2 w tygodniu a od sprzątania mam pomoc domową, więc też trafiłeś jak kulą w płot. Poza tym nie wiedziałem, że są 25-letnie BMW...to nie moja liga, bo ja co 3-5 lat biorę nowe auto z salonu.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 34

Sprytnie opracowałeś graficznie tego posta.
popieram tę opinię 22 nie zgadzam się z tą opinią 1