Bar mleczny Kmar otwarty tylko do 23

Opinie do artykułu: Bar mleczny Kmar otwarty tylko do 23.

Ruch malał z roku na rok, aż wreszcie klamka zapadła. Legendarny bar całodobowy Kmar czynny tylko do 23.- W dzień ruch jest w porządku, nie narzekamy - mówi Krzysztof Browarek, właściciel baru Kmar. - Ale w nocy jest coraz gorzej. Teraz w każdej stacji benzynowej można zjeść coś ciepłego. Hot dogi, kanapki, a nawet pierogi.Niegdyś pod Kmarem w nocy można było zobaczyć sznur taksówek i wozów policyjnych. Jednak nawet stali klienci zaczęli zawodzić.- Służbom mundurowym zamontowali GPS-y w ...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Brawo

brawo
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 15

Nigdy się na Twych postach nie zawiodłem:
Gadasz zawsze jak potłuczony.
Nie wiem jakie kompleksy próbujesz sobie zrekompensować treścią postów.
popieram tę opinię 29 nie zgadzam się z tą opinią 4

internetowy kierowca 25-letniego bmw hahah.... Ty kiedys w restauracji byłeś -chyba że tam sprzątasz :)
popieram tę opinię 29 nie zgadzam się z tą opinią 6

Jaka znowu prowokacja? Bo prawdę napisałem? Nie rozśmieszaj mnie.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 32

Biadolenie

Tak, zaraz zaczna biadolić, że pieniędzy niemaja. Je też wole te lepsze restouracje. Uwazam, że nawet jak ktoś mało zarabia to raz na tydzin może sobie pojść do dobrej knajpy. A nie zapychać sie kluchami w jakims barze w blokowisku.
popieram tę opinię 26 nie zgadzam się z tą opinią 80

"Polacy lubią wydawać pieniądze. Jak mają, to wydają. Ale widocznie teraz nie mają."

No proszę cię...ja cały czas mam pieniądze, ale nigdy nie byłem w tym całym Kmarze z tego prostego względu, że nie stołuję się w jakichś barach tylko albo w domu albo w porządnych restauracjach, gdzie starter potrafi kosztować tyle co dwudaniowy obiad w barze, więc to nie jest kwestia pieniędzy. Być może formuła się wyczerpała a może ludzie są co raz bardziej świadomi jak należy się odżywiać.
popieram tę opinię 31 nie zgadzam się z tą opinią 195

nie ma klientów bo..

sam kiedyś tam bywałem, ale niestety albo przestało mi smakować albo serwują gorsze rzeczy (nie jestem pewien) no i oczywiście podrożało. Ceny prawie restauracyjne. Tak się skończyła moja przygoda z Kmarem. Myślę że tu upatrywałbym odpływ klientów.
popieram tę opinię 247 nie zgadzam się z tą opinią 17

To mi się podoba!:
zaordynować mielonego z buraczkami. "To se ne vrati?"
popieram tę opinię 45 nie zgadzam się z tą opinią 9