Nie masz co robić w nocy tylko jeździć ty g*wn...em po Baninie w środku nocy? bezrobotna ameba która żyje na koszt rodziców,naćpa się i jeździ pół nocy! Później się rozbije lub wjedzie kogoś i będą mówić to dobry chłopak był!!!!
Spróbuj zobaczyć gdzie parkuje. Wtedy mu zwróć uwagę. Jeśli nie chcesz, to tylko niech ktoś tu napisze gdzie on się zatrzymuje, a ktoś na pewno przemowi mu do rozsądku...
Oddychać też mi zabronisz? Gwarantuje, że nie żyję na koszt rodziców. A jak jesteś taki cwaniak to podaj swój adres to podjadę dzisiaj do Ciebie. Na forum to każdy burak potrafi swoje pretensje wysnuć.
policja juz wie. jak bedzie pedziu dymal na skuterku to go wyrwa. akurat tu zmiana wladzy dobrze zadzialala. policja w zukowie jest troche efektywniejsza. jak darli mordy na dzielni to przyjechali po 15 min i odtad cisza. i tak bedzie w przypadku cymbala na motorowerku w rajstopkach
Przemówi do rozsądku? Jestem bardzo ciekawy w jaki sposób? Dzisiaj 18:00 pasuje? Co do ciszy nocnej, pojazd jest dopuszczony do ruchu więc skończ pierdzielić głupoty.. Samochodem po 22 też nie wyjeżdżasz? Policja? Zapraszam.. Może też o 18 podjechać.
ja ci palancie podjechac. stul pysk i schowaj ten komunijny rowerek od tatusia. jak ci przyjebia mandat ktorego nie zaplacisz a potem sadownie grzywne i kuratora to cio przejdzie pierdzenie na hulajnodze i mamrotanie ch(u)joplotow gogusiu z miodem w uszach
Nie żebym bronił kogoś na quadzie, ale wielu kierowców (w tym pań) jeździ księżycową i pszenną z prędkościami mocno ponad to co policja uznaje jako "prędkość dostosowana do warunków jazdy".
Może nie hałasują aż tak jak quad, ale zagrożenie powodują nie mniejsze.
Zastanówcie się z jakimi prędkościami SAMI jeździcie jumbostradami zanim ukamienujecie kierowcę quada.
.... nie ma szansy na autorefleksję... Ci ludzie, kobiety z DZIEĆMI W AUTACH !!!!! wyprzedzający na księżycowej czy innych bocznych są nie do zreformowania... ja już to wiem.
Az się boję co by było gdyby te ulice były asfaltowe.
Autorefleksja?? Moze u 10%. Na wiekszosc dziala jedynie realny, wysoki mandat, zwezenia, progi itd.
Tak jest w kazdym kraju. A w naszym kraju wlasnie tych rzeczy brakuje, dlatego mamy taki bandytyzm na drogach.
nie dawac spokoju bandytom drogowym; nekac, zglaszac, nagrywac, upubliczniac. albo wysylac info do szkol czy firm. jak tak zrobilem i bandzior dostal w robocie nagane. dreczyc az sie gnoje naucza. do skutku