Barbara - opinia

Serdecznie polecam Pana Piotra Bańkowskiego! Mam mega pozytywne doświadczenia z powierzenia mu sprzedaży mieszkania. Pan Piotr Bańkowski to człowiek z ogromną wiedzą prawniczą, słowny, skuteczny i przesympatyczny. Działa szybko i konkretnie. Moje mieszkanie zostało sprzedane w ciągu 3 dni w bardzo korzystnej cenie. Przebywalam już w innej części Polski i wszystkie formalności załatwiał Pan Piotr Bańkowski. Przyjechałam do Gdańska tylko 2 razy - na akt przedwstępnej umowy notarialnej i końcowej. Dodatkowo konsultował i pomagał mi w zakupie innego mieszkania zupełnie bezinteresownie. Jego rady i wskazówki były zawsze pomocne i pomagały mi odnaleźć się w zawiłym dla mnie świecie aktów prawnych dotyczących kupna i sprzedaży nieruchomości. Pan Piotr Bańkowski gwarantuje pełnej profesjonalizm a w kontakcie jest przesympatyczny. Rozumie wszystkie obawy i lęki związane ze sprzedażą często całego dorobku życiowego. Czułam się bardzo bezpiecznie dokonujac tak ważnych dla mnie działań jak sprzedaż i zakup mieszkania. Polecam gorąco współpracę z Panem Piotrem Bańkowskim.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odpowiedź obiektu:

Bardzo dziękujemy za miłe słowa! Polecamy się oczywiście w przyszłości i zawsze chętnie pomożemy :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0