Re: Bardzo dobra szkoła.
~Szóstoklasista
(9 lat temu)
Niestety się z tobą nie zgadzam ta szkoła jest lepsza niż piszesz. Ja jestem teraz w 6klasie i doszło pare fajnych rzeczy i jest kilka minusów. Zacznijmy od pozytywów...
Poszedłęm do tej szkoły ponieważ, w sp 12 na Ujeścisku mi dokuczali dlatego,że jestem chłopakiem, który ma długie włosy, słucha metalu, dobrze się uczy i jest tolerancyjny i kulturalny. W 27 problemów tego typu jest dużo mniej jest takich dwóch Andrzej W i Michał K, ale są w 6 klasie więc za rok będzie w szkole spokój.
Wyposażenie
nowe dobrze zabezpieczone boisko chyba od listopada 2014 roku
wyremontowana sala gimnastyczna od października 2014 roku
mnóstwo dobrego sprzętu sportowego odkąd dyrektorem jest pan Adam P
tablice interaktywne i laptopy w każdej slai również odkąd dyrektorem jest pan Adam P
Stołówka
obiady są tanie i smakują jak domowe, w szkole jest kuchnia a nie catering
Nauczyciele w większości są super
Pani Aneta Sz od przyrody jest moją ulubioną nauczycielką, zawsze wszystko dobrze tłumaczy i jest naprawdę doświadczina chociaż dopiero co skończyła studia
Pani Jadwiga T od historii równie ciekawie prowadzi lekcje i potrafi sobie poradzić z błaznami i debilami
Pani Daniela B-K od techniki, informatyki i wdżwr też jest ok i często ma świetlice i organizuje tam dzieciom bardzo fajne zabawy
inni nauczyciele też są naprawdę dobrzy zwłaszcza, pan od muzyki, pan dyrektor i inni włefiści.
W szkole są też ciekawa i różnorodne zajęcia dodadkowe
Teraz minusy
Kucharki
Są wredne i cały czas się drą, naszczęście tylko dwie są wredne. Działa na nie jak ma się je gdzieś, wtedy odpuszczają. Awantury robią o takie głupoty jak ktoś nie dojadł kotleta, a zjadł ziemniaki.
4 nauczycieli
Pani Beata J od polskiego jest niekompetętna, tempa, nietolerancyjna i nie umie dobrze załatwiać spraw z uczniami
Pani Ewa P od plastyki jest głupia i twierdzi, że uczeń ma być posłuszny, plastyka jest najważniejsza i bla bla bla pierdu pierdu...
Pan Jerzy J od matematyki jest równie głupi co jego narzeczona nie żartuje narzeczona Pani Ewa P.
Pani Bogna Okoń rzuca w dzieci kredą i tak dalej.
Zapomniałęm napisać że w szkole jest bardzo wysoki poziom nauczania i ciekawe wycieczki.
1
0