Wybrałem się tam z narzeczoną wieczorem. Kelner bardzo miły, profesjonalne podejście do klienta. Doradził nam w menu jak i opowiedział co nieco o wystroju restauracji. Czas oczekiwania duży plus, dania zrobiły na nas duże wrażenie, zarówno od strony wizualnej jak i smakowej. Kremowa zupa pomidorowa to jedna z lepszych, jakie jadłem. Pieczone pierśi z kurczaka z pieca Tandoor - idealne w smaku. Co do cen to były dość wysokie w porównaniu do porcji, ale nie jest aż tak tragicznie. Wystrój restauracji, no cóż - trochę rozpoznawalnych indyjskich mebli wymieszanych z obrazami wg. mnie nie pasującymi do restauracji indyjskiej, no ale da się przeżyć. Rozczarowany byłem nieco za małym wyborem gorących napojów- cappuccino, espresso itd, oraz kilka herbat na krzyż. Zdecydowanie warto by było poszerzyć menu o większą ilość tradycyjnych indyjskich herbat itp. Pomijając te parę minusów wyszliśmy z restauracji zadowoleni i najedzeni. Na pewno tam jeszcze zajrzymy, by doznać nowych wrażeń z indyjskiej kuchni.