Bardzo ładne drzwi
W galerii Prestige zamówiłam drzwi robione przez ich stolarza. Na wzór innych, które sobie upatrzyłam, a brak ich było w trójmiejskich salonach. Przekazałam Pani Natalii zdjęcia, tak aby co do detalu można je było odwzorować. I tak jak zawsze efekt pracy nieznajomego stolarza jest niewiadomą, tak tu moje obawy przerodziły się w wielką satysfakcję. Drzwi są piękne, bardzo ładnie wykończone. Wykonane przed terminem. Zamontowane zgodnie z ustaleniami w ciągu 1 dnia. Jestem bardzo zadowolona. A odnośnie właścicieli salonu. W swojej wąskiej poniekąd dziedzinie są wysoce wyspecjalizowani. Od lat zajmują się drzwiami i potrafią odpowiedzieć na każde pytanie. Znają wszystkie etapy produkcji drzwi oferowanych przez siebie firm. Dodatkowo, co powinno być wszędzie standardem a nie jest, doradzą technicznie. I nie wypowiadając się na temat cen, bo wiadomo - każdy ma inną zasobność portfela, napiszę jedno. Drzwi to element, który zdobi wnętrza przez bardzo długo. Dlatego warto wydać trochę więcej i cieszyć oko przez lata. Osobiście polecam. Miło będę wspominać współpracę z galerią Prestige, a jeśli kiedyś przyjdzie mi jeszcze wykańczać wnętrza z pewnością tam wrócę.