TK - opinia (1) Drzwi, średniej jakości w wysokiej cenie . Problem z gwarancja po 6 mc TK Kamil - opinia (1) Na wstępie chcę podziękować za obsługę na najwyższym poziomie. Doradztwo,... Kamil Aleksandra - opinia (1) Jakiś czas temu ( ocenę zostawiam dopiero teraz bo wcześniej byłam zaganiana... Aleksandra
Bardzo ładne drzwi (8) W galerii Prestige zamówiłam drzwi robione przez ich stolarza. Na wzór... Izabela Drzwi szklane (2) Profesjonalna obsługa i realizacja zamówienia. Serdecznie polecam. Agnieszka Polecam!!! (1) Szeroki wybór zróżnicowanych wzorów, kształtów i kolorów klamek dostępnych w... Anna Sklep inny od innych (1) Dlaczego inny? Prowadzi dwoje sympatycznych, znających się na rzeczy ludzi.... Romuald Nie polecam (1) Drogie rzeczy, żadnej informacji,że towar nie podlega wymianie.Kupiłąm... Ewelina Super drzwi (1) Dziękuje za bardzo fachowa obsługę.Polecam Galerię.Mają bardzo duży... Krystyna opinia (1) bardzo wysoka jakość towaru bogaty asortyment bardzo miła i profesjonalna... goral krzysztof Polecam! (1) Polecam w 100% - drzwi piękne, obsługa bardzo profesjonalna, miła bez żadnych... Anna Pełen profesionalizm! (1) Kolejne zamówienie w Galerii Drzwi Prestige zrealizowane na najwyższym... Przemysław POLECAM! (1) Obsługa bez zarzutów, miła i kompetentna. Bardzo szeroki wybór drzwi... Katarzyna super ludzie i rewelacyjny montaż (1) Na temat jakości produktu nie będę się rozwodził bo to oczywiste ale co do... St. S. Zła jakość i niski poziom obsługi (3) Zamówienie na drzwi złożyliśmy 01.10.2013. Termin realizacji miał wynieść 10... BC piękna stolarka, świetna obsługa (1) Zamawialiśmy do biura trzy komplety drzwi: 2 x szklane ATOS oraz jedne w... Anna