Bardzo lubię to miejsce, ale...
Jeszcze nawet kilka tygodniu temu ocena byłaby wyższa. Bywam w Marmoladzie nie często, ale dość regularnie. Ponieważ mi się spodobało, polecam to miejsce znajomym i tam się umawiam, na przykład na śniadanie. Niestety z każdą wizytą moja ocena spada o około 10%. Na początku całość oceniłabym 6/6. Teraz niestety nie. Bagietka (zamawiam zawsze jedną z dwóch jako wegetarianka i pamiętam ich smak) na początku rozpływała się w ustach. Teraz jest "OK", ale nie pozostawia wrażenia na tyle dobrego, by chcieć tam powrócić. Obsługa - obecnie dosyć chaotyczna (delikatnie rzecz ujmując). Gdyby jedzenie było wyśmienite, nie zwróciłabym na to specjalnej uwagi, naprawdę. Ale ja opowiadam znajomym o świetnym miejscu i świetnej kuchni, a później czuję się trochę niezręcznie.
Nie piszę tego ze złośliwości, bo bardzo dobrze życzę osobom, które prowadzą lokal (nie znam ich) i go założyły. Proszę więc nie spoczywać na laurach, bo byłoby bardzo szkoda!
Pozdrawiam :)
Nie piszę tego ze złośliwości, bo bardzo dobrze życzę osobom, które prowadzą lokal (nie znam ich) i go założyły. Proszę więc nie spoczywać na laurach, bo byłoby bardzo szkoda!
Pozdrawiam :)