Bardzo miłe miejsce

Małe, osiedlowe bistro okazało się dobrym wyborem w poszukiwaniu szybkiego posiłku. Pani Kelnerka miła i sympatyczna, szybka, sprawna i profesjonalna. Menu szerokie, ceny bardzo przystępne. Potrawy zdecydowanie na plus, smaczne, porcje spore. Mały kamyczek do ogródka to jakość składników, kiełbasa do pizzy wiejskiej z najniższej półki (ja wolałbym otrzymać mniej dodatku, jednak o trochę wyższej jakości). Dla kucharzy pełen szacunek, że potrafią zrobić smaczne danie z niskiej jakości składników. Rozumiem jednak, że zrobienie tak przystępnych cen wymaga zastosowania tanich składników.
Jedynym minusem będzie wystrój i dbałość o szczegóły. Na stoliku za duży rozgardiasz (2 standy, bieżniki nie pierwszej świeżości, goblety do wody/soków ustawione do góry dnem!, sztućce itd.) Buteleczki z oliwami brudne, oblepione, stos skrzynek z butelkami obok baru, pudełka na pizze, torby do dowozu - takich rzeczy nie może być na sali konsumpcyjnej. Dozownik z cukrem (taki z "dziubkiem") bardzo mało gustowny!
Ogólnie miejsce godne polecenia, dla ludzi ceniących prostą, smaczną kuchnię i przystępne ceny
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Bardzo miłe miejsce

No tak wszystko wspaniale ale ceny...
Ponadto to ok. Obsługa jest naprawdę na bardzo wysokim poziomie. Smak jest świetny! Pamiętam z wakacji w Hiszpanii pizze z supermarketu MERCADONA albo coś takiego, sceptycznie to kopiłem ale po prostu rewelska, pizza z piekarnika ale palce lizać. u was przypomniał mi się ten smak. OK
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0