Bardzo obniżone loty
Witam, do akademosa chodzę regularnie od jakichś 7 lat. niestety ostatnie zmiany w klubie bardzo negatywnie wpływają na moją motywację do zajęć i chyba zmienię klub.
1. przede wszystkim oferta zajęc jest bardzo uboga, generalizując w klubie są tylko 4 rodzaj zajęć zumba, brzuch, bs i spinning, nawet stepu juz nie ma nie mowiąc o innych zajęciach tanecznych
2.zajęcia często się nie odbywają, ze względu na wprowadzone limity osób
3.sprzęty na siłowni cardio mają przynajmniej z 10 lat
4. na sali fitness nie ma wystarczającej liczby hantli, piłek, gum, a stepy i maty są w strasznej kondycji
5.nie będę wspominać o zimnej wodzie pod prysznicem
jest mi bardzo przykro ponieważ uważam że prowadzący zajęcia są świetni (zwłaszcza stara ekipa - Krysia, Sylwia, Iwonka), ale nie robicie nic, żeby zatrzymać przy sobie klientów
1. przede wszystkim oferta zajęc jest bardzo uboga, generalizując w klubie są tylko 4 rodzaj zajęć zumba, brzuch, bs i spinning, nawet stepu juz nie ma nie mowiąc o innych zajęciach tanecznych
2.zajęcia często się nie odbywają, ze względu na wprowadzone limity osób
3.sprzęty na siłowni cardio mają przynajmniej z 10 lat
4. na sali fitness nie ma wystarczającej liczby hantli, piłek, gum, a stepy i maty są w strasznej kondycji
5.nie będę wspominać o zimnej wodzie pod prysznicem
jest mi bardzo przykro ponieważ uważam że prowadzący zajęcia są świetni (zwłaszcza stara ekipa - Krysia, Sylwia, Iwonka), ale nie robicie nic, żeby zatrzymać przy sobie klientów