Akademos

Siłownie i fitness kluby Rehabilitacja Sauny

Gdańsk, Kazimierza Górskiego 1

Maria - opinia (1) Bardzo przyjemne miejsce. W zeszłym roku przygotowałam się tutaj na narty,... Maria Karolina - opinia (1) Możliwość wynajmu sauny na wyłączność, super. Byłam z mężem, teraz planuję... Karolina Warto wpaść nie tylko dla atmosfery. (1) Polecam na porządny trening, fajne towarzystwo i spoko klimat! Pszczelarz
Dobre miejsce, dobra lokalizacja (1) Szeroki wybor sprzetu i sal do cwiczen, bardzo mile ze tak duze pomieszczenie... Marcin Dla dużych i małych (1) Wszystko super. Dużo pomieszczeń, sprzętu i fajna atmosfera. Nie ma podestów... Mateusz Jak w domu (1) Dobra, rodzinna atmosfera. Klub otwarty bardzo często nawet w dni wolne od... Stały klient Marcin - opinia (1) Super miejsce na realizację postanowień noworocznych - tak jak w moim... Marcin Katarzyna - opinia (1) Polecam zwłaszcza zajęcia zdrowy kręgosłup. Miejsce w którym można wypocząć i... Katarzyna Przyjazne rowerzystom! (1) Zadaszony parking rowerowy, nie spodziewałem się. Fajne miejsce o wyjątkowym... Rowerzysta Lokalizacja (1) Znam i polecam. Las za płotem, a tej jesieni to jak dar! Powrot i trening na... Karol M Wolne ciężary na plus! (1) Miejsce do zrobienia każdego treningu. Wystarczająco dużo miejsca i sprzętu.... Bartosz Po wielu latach nadal jest to dobre miejsce (1) Wróciłam po latach, w sumie nie wiem dlaczego, trochę z ciekawości, trochę... Kornelia B miło (1) z powodu miłej obsługi i niewymuszonej uprzejmości polecam to miejsce.... Flo . (1) Dowiedziałem się o tym klubie z tego portalu i chodząc od poniedziałku do... majonez Sauny (1) Opinia dotyczy tylko sauny, ponieważ dotychczas tylko z niej korzystałam.... Ka-sia Wszystko czego trzeba. (1) Uczęszczam od dawna choć nieregularnie, ale z pewnością mogę polecić. Może w... Malwa bardzo pozytywnie (1) obsługa ok, lokalizacja też, sprzęt zróżnicowany a do tego dużo miejsca do... mat Wszystko fajnie, (1) tylko dlaczego do cholery pani z recepcji przy calkowicie pustej szatni daje... skępowana przepychaniem Zumba (5) Po dzisiejszych zajęciach Zumby byłam bardzo zawiedziona... Pani Krystyna... XXXxxxx widać efekty mojej pracy więc :)))) (1) więc jest fajnie, niczego więcej nie potrzebowałem. dzięki !! ćwiczę i ruszam... julio