Akademos

Siłownie i fitness kluby Rehabilitacja Sauny

Gdańsk, Kazimierza Górskiego 1

staly klient - opinia (1) zgadzam sie z ponizszymi opniami. nie ocenie bo nadal lubie. jako komantarz... staly klient Bardzo obniżone loty (1) Witam, do akademosa chodzę regularnie od jakichś 7 lat. niestety ostatnie... Ola nawet ok.. (1) ..gdyby nie ta niepewnosc co do porannych zajec, glownie sobotnich.. przyjda... Mar
z kartami typu fitprofit nie ma co narzekać (3) Gdyby nie karta fitprofit i lokalizacja bliska mojemu miejscu zamieszkania,... Ola Psychole (2) To chory klub dla psycholi, który zniszczył mi zdrowie, zycie i przyszłość... Ania Bardzo fajny klub (1) Akademos to drugi klub, do jakiego chodzę, nie mam więc dużego porównania.... Katarzyna Sympatycznie, ale... (1) Zacznę od plusów: przemiłe dziewczyny na recepcji, reszta personelu też... Maciek nawet, nawet (2) Klub bardzo fajny. Dobry sprzęt, czysto, w porządku instruktorzy. Jedyna wada... Tomek apsik - opinia (5) Od paru miesięcy chodzę do klubu Akademos. Przyznaje, że przy wyborze... apsik Polecam (4) Siłownia to nie jest klub golfowy, gdzie ogromną wagę przywiązuje się do... tata kazika Klub z klimatem. (1) Witam, uczęszczałem do kilku siłowni, nie tyko w 3mieście więc mam... arek faaajnie! (1) Bardzo podoba mi się otwarcie nowej sali do ćwiczeń, dużo dodatkowego... Gośka Recepcja (6) Jedyne zastrzeżenia, jakie mogę mieć to tylko do pań pracujących w recepcji.... Monika Jestem zachwycona! (1) Super miejsce, super atmosfera - nie tylko na cyclingu na ktory chodze, ale i... medyczka trenerzy (2) Trenerzy w tym klubie to jakaś porażka,wogóle się nie interesują osobami... kivi Sauna, siłownia - wypas. (1) Totalne zaskoczenie jak jest tam tanio. Karnet na rok dostępu do sauny i... Maverick zajecia fitness (1) Jestem stałą klientką od dwoch lat. Najbardziej co mi przeszkadza w tym... heucvpb ro ZAJECIA SUPER ALE... (1) Panie prowadzace sa naprawde swietne w zadnym innym klubie nie spotkałam sie... różyczka AKADEMOS zdecydowanie mój ulubiony!!! (1) Od kilku lat jestem związana z klubem Akademos :) i jak na razie nie... sangwina APEL do Właścicieli Klubu - WIĘCEJ ROWERÓW Z OPCJĄ SPD !!!!! (2) Coraz więcej osób przychodzi na spinning w butach SPD co powoduje narastający... - spinująca w SPD