Akademos

Siłownie i fitness kluby Rehabilitacja Sauny

Gdańsk, Kazimierza Górskiego 1

Super :) (1) Dzięki temu miejscu spędziłem najlepsze wakacje w moim życiu :) chodziłem... k.woryn cardio ok, siłownia dla osiłków (1) Pierwsze wrażenie fantastyczne! Obsługa w recepcji bardzo sympatyczna,... budding cena do jakości (1) Wg mnie stosunek ceny do jakości stoi na bardzo wysokim poziomie, sprzęt... marcin
Polecam odświeżenie !!! (1) Korzystałam w 2013 roku i w roku 2014 i nic się nie zmieniło. Szatnie i... wiolcia Polecam (1) Miejsce ma swój klimat, to w Akademosie zaczynałam ćwiczyć parę lat temu.... Natalia Polecam (1) Jedna z najlepszych silowni w trojmieście.Rzadko ,gdzie się spotyka by cała... A. oxy - opinia (1) świetna lokalizacja, fajne towarzystwo na siłowni i MEGA przystępne ceny! Do... oxy Karola - opinia (1) Muszę przyznać, że jestem bardzo mile zaskoczona tym co mnie spotkało,... Karola Uwaga!!! (2) Obsługa fatalna, Sprzęt nie naprawiany lub w terminie bardzo odległym.... Danio Witkens - opinia (1) Generalnie jako początkujący muszę powiedzieć, że jestem bardzo zadowolony.... Witkens Polecam (1) Fajne miejsce na dobry trening. Chodzę już od dłuższego czasu i jestem bardzo... Kaśka powrót (1) dwa tygodnie temu odwiedziłem Akademos po prawie 2 letniej przerwie meczyłem... Robs Super siłownia, świetna obsługa zwłaszcza Pan Przemek. (1) Jestem nową klientką korzystająca z usług klubu Akademos. Trenowałam w innym... nowa klubowiczka opinia w średnim wieku (1) Natchnieniem do napisania opinii były dla mnie ostatnio zorganizowane... Monika Michał - opinia (1) Jestem bardzo zadowolony z Akademosa. Bardzo bardzo niskie ceny, dobry... Michał Zajęcia fitness w klubie Akademos (1) Od dłuższego czasu uczęszczam do Akademosa na zajęcia do Pani Sylwii i Pani... Bartosz Instoruktor fitness - Sylwia (2) od jakiegoś czasu mam okazje uczęszczać na różne zajęcia fitness w klubie... Ola fajny klub,trener Łukasz najlepszy w trójmieście! (1) Klub spoko.głównie za sprawą Łukasza i miłych pań z recepcji.pozdrawiam. Kara Dobry klub,lepsza kadra (1) Chodzę tutaj ponad rok i jest ok. Ciężko mi porównywć Akademos z innymi... Klient nr nieznany miłe zaskoczenie trwa (1) Od początku byłem mile zaskoczony i to wrażenie mam do dziś. Świetna... młody