Akademos

Siłownie i fitness kluby Rehabilitacja Sauny

Gdańsk, Kazimierza Górskiego 1

Tak sobie (1) Kozystam z kilku silowni, po prostu lubie urozmaicenia, a ze mam karte... zdzisiek jest super, ale... (1) Chodzę do Akademosa od kilku miesięcy bardzo regularnie, zaczęło się dość... Aga Fajny klub, tylko od pewnego czasu mam zastrzeżenia. (1) Generalnie klub jest Ok, miła obsługa, dobre wyposażenie, ceny też OK, fajne... Klient
Super! (1) Jestem bardzo zadowolona z oferty klubu Akademos. Haryzmatyczni i... Ola Gorąco polecam (2) Może są w Trójmieście lepiej wyposażone kluby, ale kadra prowadząca zajęcia... Joanna Zajęcia dla pań w ciąży (1) Witam, mam pytanie, jakiś czas temu były prowadzone zajęcia dla kobiet w... ciężarówka Coraz gorzej... (7) Bardzo lubiłam chodzić do Akademosa, jednak ostatnio ciągle coś się zmienia,... Anna Ale powstał Powerpit & Impuls fitness (3) Przy takich cenach, ciasnocie, ciągle popsutym sprzęcie, grzybem na ścianach... Były wierny klient trenerzy cyclingu (3) Jako, ze nie znalazlem stosownego watku sam pokusze sie opisac prace trenerow... bywalec Siłownia jak siłownia (1) Generalnie czego można chcieć - wszystko do ćwiczenia mięśni jest choć czasem... Maku Niezbyt korzystanie (2) Byłam w Akademosie po raz pierwszy, raczej nie zapowiada się, aby była 2... Kamila Magda - opinia (1) To co sprawia, że z przyjemnością tu przychodzę..->AKADEMOS A atmosfera..... Magda M. - opinia (1) Pozdrawiam Mistrzynię Judo i Fitness Iwonę Struzik. OSU!!! M. Moj ulubiony jak na razie klub fitness :) (1) Witam, na wstepie podziekowania za maraton spinningowy -swietnie sie bawiłam.... Dolota W. Zdecydowanie Polecam Ze Wzgledu Na Instruktorow !! (3) Witam serdecznie! Jestem stala klientka klubu. Chcialabym wyrazic swoja... ona.. michu - opinia (1) od lat uważam Akademos za bardzo dobry klub. a teraz po dodaniu nowego... michu nieporadny pan manager (3) Witam, Jestem zbulwersowana zachowaniem managera klubu. przez cały luty... Anna Nie można narzekać! (1) Do klubu chodzę niesystematycznie bo z przerwami od ok. 2 lat. Dzięki pomocy... Tomasz i Piotrek Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma (1) Powiem tak - chodzę do Aka od kilku lat,ale konkurencja wzbudziła mą uwagę i... Marcin Porządek w klubie, instruktorzy...w Akademosie (1) Chodzę do tego klubu codziennie prawie...i zauważyłem, że jest coraz... Stały_klient_akademos