Akademos

Siłownie i fitness kluby Rehabilitacja Sauny

Gdańsk, Kazimierza Górskiego 1

Boski klubik i jego obsługa (1) jestem stałym kientem klubu od ponad trzech lat, atmosfera jaka tam panuje... stały klient i wielbiciel wszystko pięknie z małym ale (1) Klub naprawdę fajny,spokojnie, czyściutko, miło, ceny nie zabijają.. Z... astri idiotyczne wypowiedzi! (1) .......... Klub akademos to miejsce do którego przychodzę z uśmiechem na... Romuald
Zajęcia w Akademosie tak, ale NIE z IWONĄ! (4) ODRADZAM zajęcia z panią Iwoną!!! Podczas prowadzenia zajęć jest... Iris LUBIĘ TEN KLUB NA TYLE ,ZE POKONUJE 40 KILOMETRÓW (1) CHODZĘ NA AKADEMOS OD ROKU.PANUJE TU FAJNA ATMOSFERA MOZNA SIĘ ZRELAKSOWAĆ... MICHAŁ Bardzo fajny klub z klimatem (1) Jestem klientem klubu od ponad 3 lat. W okresie jesienno-zimowo-wiosennym... Paweł zajęcia dla kobiet w ciąży!!! (1) nareszcie są!!! jestem zachwycona, tym że Akademos w końcu zdecydował się na... Małgosia co słychać w wielkim świecie? :-) (1) Witam! Jakiś czas temu chodziłam nałogowo do Akademosa. Jak większość byłam... Emilia ok gdyby nie grzyb pod prysznicami (1) klub super, bardzo przestronny, dobra wentylacja, dużo stali do rzucania,... on w.p. - opinia (1) Co do klubu. Chyba jest ok. Ale brak wieszaków to chyba żart. Kradną?... w.p. klub godny polecenia :) (1) Jestem klientką Akademosa od zeszłego roku, z czystym sumieniem mogę polecić... mizia instruktorzy jacy instruktorzy? (1) Dopiero zaczynam trenowac w klubie, bylam ok.7 razy ale nigdy nie widzialam... sim W sumie jest OK (1) Panie w recepcji bardzo mile. Panie sprzatajace rowniez, podnosza kazdy... Stala klientka Stały klient? (2) Dzień dobry, z całym szacunkiem dla Pana właściciela oraz dla świetnego... Łukasz Wszystko super fajnie gdyby nie: (2) obsługa!!!! Wręcz zniechęca do skorzystania z klubu. I ci Panowie na siłowni... Marti Drodzy właściciele, kierownicy i pracownicy klubu (2) Nie wiem czy nikt tego nie chce widzieć i słyszeć z osób pracujących w... Ania +/- (1) Witam Na początku zaczne od tego że do klubu akademos uczeszczam od roku ale... Trick Ocena instruktorek fitnes (1) Niestety wszystkie panie prowadza zajecia...dla siebie. Nie slychac ich, nie... Anna K. Ika - opinia (1) Witam. Do Akademosa uczęszczam od 5 lat, i muszę przyznać , że jestem bardzo... Ika dzikie tłumy (1) ogolna ocena klubu 5 :) ALE to co ostatnio dzieje sie na porannych... dotka