Zajęcia w Akademosie tak, ale NIE z IWONĄ!

ODRADZAM zajęcia z panią Iwoną!!! Podczas prowadzenia zajęć jest skoncentrowana wyłącznie na sobie. Byłam zszokowana jej wypowiedzią po zajęciach Box-Aerobiku (godz.19, 20/11/08) - co za AROGANCKIE podejście do uczestników zajęć!
Jestem stałą bywalczynią Akademosa i chodzę na różne zajęcia. Niestety, pani Iwona nie dorównuje kulturą osobistą do reszty instruktorów siłowni. Czy ktoś ma podobną opinię??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odpowiedź obiektu:

Jest mi niezmiernie przykro, że w taki sposób odebrała Pani moje zajęcia, ale jak najbardziej miała Pani do tego prawo. Moim obowiązkiem jest poinformować ćwiczących o trudności i intensywności zajęć, Box-aerobic jest jedną z najbardziej zaawansowanych form zajęć prowadzonych w klubie. Osoby, które przychodzą po raz pierwszy do klubu nie powinny znaleźć się na takich zajęciach, a jeśli już są, to powinny zdawać sobie sprawę z tego, że mogą ulec kontuzji. Moja wypowiedź po zajęciach wynikała z troski o zdrowie wszystkich uczestników.

Re: Zajęcia w Akademosie tak, ale NIE z IWONĄ!

A JA ZALECAM ZAJĘCIA Z Panią Iwoną i to właśnie zajęcia z Box Aerobiku, bo są prowadzone na wysokim poziomie i w czasie zajęć ma się ciągle wrażenie, że Pani Iwona nie jest tam przypadkowo. Żałuję tylko, że te zajęcia są raz w tygodniu a nie dwa razy, bo takimi zajęciami z taką Panią trener klub fitness powinien się chwalić więcej niż raz w tygodniu. Przypuszczam, że podejście "aroganckie" Pani Iwony do Pani było spowodowane tym, że Pani zachowała się w stosunku do niej nieodpowiednio. Iwona jest dla normalnych ludzi miłą osobą. Musi Pani uwzględnić fakt, że jeśli jest Pani wredna dla ludzi, ludzie będą też niemili dla Pani. Dla Pani na początku zalecam wizytę u specjalisty od głowy a potem przed wystawieniem takiej opinii może zastanowi się Pani kto tu był zły. Nie każde zajęcia muszą pasować wszystkim i dlatego klub Akademos prowadzi zajęcia z cyclingu, które Pani na pewno się spodobają. Proszę wybrać tylko zajęcia z trenerem, który się będzie Pani podobał.... Już się nie rozpisuję bo mnie poniesie....
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Zajęcia w Akademosie tak, ale NIE z IWONĄ!

Pani Iris zalecam zajęcia 50+ dla Pani bo zajecia z AERO Boxu i inni uczestnicy tylko tracą przez takie malkontentki jak Pani ! pozdrawiam