Akademos

Siłownie i fitness kluby Rehabilitacja Sauny

Gdańsk, Kazimierza Górskiego 1

ogolnie ok (2) chodze do klubu od 3 lat; ogolnie jestem zadowolony - jednak od pewnego czasu... tomek + (1) chodzę do Akademosa od pierwszego miesiąca jego działalności, bo byłem... bullions Klęska urodzaju... (1) Od jakiegoś czasu, niestety klęska urodzaju... Dzikie tłumy, szczególne w dni... J.D.
lola - opinia (1) bardzo lubię ten klub, panuje w nim miła atmosfera, jest czyściutko, sporo... lola "Pilot" ma odpowiedzialnosc (1) Trener powinien sie sam interesowac klientem a nie tylko czekac az ktos... Mateusz Pilot? :)) (1) Nie no pilot leci:) Tylko jak to pilot raczej nie jest w stanie ogarnąć... Mała plusy i minusy (1) Opinia jest subiektywna, korzystałem juz z wielu klubow, wiec uwazam ze mam... obserwator Czy leci z nami pilot? (1) Czasami zastanawia mnie pytanie czy trener widzi co dzieje sie na silowni?... Moni Zimno,zimno, zimno... (2) Witamy. Chcemy złożyć ogromne zażalenie, iż z powodu naszych próśb nic nie... Kasia,Iga&Monika box aerobic dla ludzi z kondycja!! (1) Pani Iwona za kazdym razem powtarza na poczatku zajec, ze sa one bardzo... olcia22 ZBULWERSOWANA !!!! (1) ZUPEŁNIE NIE ZGADZAM SIĘ Z OPINIĄ IRIS NA TEMAT IWONY!!!! Do Akademosa chodzę... Isia zmiany na lepsze ale... (1) Po mojej 3tyg.przerwie w cwiczeniach, zuważyłam że akaemos dostawił nowy... stała klientka strona internetowa (1) szanowni Panstwo, zrobcie cos wreszcie ze swoja strona - kiedy wpisuje w... prawie klientka agusssiaaa - opinia (1) Bardzo lubie uczeszczac do akademosa. Po prawie roku przerwy (studia w innym... agusssiaaa Grafik (1) Trenuję tu od roku. Wszystko mi się podoba z wyjątkiem grafiku. Mało zajęć! W... Asia Instruktorzy (1) Chodzę do Akademosa już kupę czasu bo jakieś 3 lata chyba.Jeszcze nie... P.POŻ :/ (1) Trenowałam w Akademosie, ale już niestety, nie będę. Kiepski grafik, niemrawi... Magdalena W. zdecydowanie POLECAM :) (1) Trenuję w Akademosie od 5 miesięcy i żałuję, że tak długo zabierałyśmy się z... m&m SUPER POLECAM W 100% (1) Dzisiaj byl moj pierwszy raz na silowni ;) Powiem szczerze, zawsze konczylo... Cube Kiepski Kierownik (2) Bardzo przykry jest fakt, że przy układaniu planu zajęć nie bierze się pod... Ania