Akademos

Siłownie i fitness kluby Rehabilitacja Sauny

Gdańsk, Kazimierza Górskiego 1

POLECAM W 100% (1) UCZĘSZCZAM DO FITNESS KLUBÓW OD PRAWIE DWÓCH LAT I MAJĄC PORÓWNANIE Z INNYMI... ANNA BALICKA Najlepszy klub w Trójmieście - polecamy ! (1) do fitness klubu Akademos chodzimy całą grupą przyjaciół od samego początku,... mirek i przyjaciele :) (1) Witam Wszystkich:) Uczęszczam do klubu już około 9 miesięcy i jestem bardzo,... Zadowolona klientka:)
Rozczarowanie :((( (2) Do Akademosa chodzę już ponad rok.Co się z dzieje z tym klubem?? Nie dość, że... rumburak Jesteście rewelacyjni (1) Chciałabym podziękować WSZYSTKIM pracownikom klubu. Poprzednio mieszkałam w... Olga Kurowska Co tam sie dzieje? (1) Co tam sie dzieje w tym Akademosie?Zawsze lubilem tam chodzic ale ostatnio... Andrew KLUB GODNY POLECENIA (1) chodzę do klubu dopiero od miesiąca, ale muszę powiedzieć,że to fajne... monia sb - opinia (1) bardzo fajny klub :) obsluga sympatyczna, szczegolnie Madzia w krotkich... sb A gdzie jest Mateusz? (1) Przyznam,ze od dawna nie widziałam juz instruktora Mateusza???czy on juz nie... klubowiczka Co się stalo z super trenerem? (1) Od pewnego czasu zauwazyłam brak tego fajnego wysokiego przystojnego chłopaka... bodyfan Gdzie jest Pan Mateusz? (1) Mam pytanie do kierownictwa: gdzie jest najlepszy instruktor-Pan Mateusz?... klient ha ha ha (2) to ma byc profesjonalna strona?? panie kochany.A informacje o tym ze np... dr Marek Co z Natalią????? (1) ostatnio nie widuję mojej ulubionej recepcjonistki.Co z Nią... bywalec :] - opinia (1) ogólnie nie ma sie za bardzo do czego przyczepić ;] różnorodny wybór zajęć,... :] DO PANA BYWALCA I DR MARKA (1) mili Panowie! piszecie o kiepskim marketingu akademosa...marketing mają... Kamila - stęskniona klientka :) 5 + (1) Bardzo fajne miejsce, czysto, obsługa ok. Szkoda, że nie ma możliwości... tomek Polecam wszystkim! (1) Chodze od niedawna ale jestem bardzo zadowolona szczególnie zajęcia... Martuś Oby tak dalej (1) Do Akademosa chodze od 3 miesięcy i jestem baaaardzo zadowolony. Po pierwsze... Mariusz L. Nuda i bez zmian (2) Pracuje za granica i bylem juz w wielu miejscach.Fakt Akademos jest dobry,... bywalec AD VOCEM (1) Advocem w sprawie p. Sylwii Kaminskiej i SUPER promocyjnych karnetach... weteranka