Akademos

Siłownie i fitness kluby Rehabilitacja Sauny

Gdańsk, Kazimierza Górskiego 1

czystość (1) klubik - zgadzam się z wszystkimi - jest całkiem fajny, ale mam jedno... Agata P. co do Marcina (1) Jest to bardzo kompetentna osoba.Szkoda,ze tylko taki zamknięty w sobie, ale... Wioletta Poniatowska Recepcja Klubu (1) Bardzo sympatyczne i normalne Panie pracujące w recepcji. W dodatku ładne...... Marek G.
oby wiecej takich instruktorow! (1) Klubik bardzo bardzo fajny! chodze tam od roku i polecam w 100%.Mozna liczyc... moon fajny klub (1) Dla każdego coś miłego. Ja szczególnie uwielbiam cycling i zajęcia kardio. I... Daniela J. było lepiej ale nie narzekajmy (1) bardzo dawno nie zaglądałam na stronke z opiniami i po przczytaniu nie... stała bywalczyni Moja opinia (1) Uczęszczałem do klubu i jestem z iego zadowolony. Jednak z powodu, że... Paweł Grudzień ??? (1) Szanowny Panie Tadeuszu. Wraz z koleżankami mamy wrażenie, że Sylwia... Zatroskane klubowiczki powrót? (2) Do klubu akademos biegalam niezmiennie przez dlugi czas i byl dla mnie jak... Ewa klubowiczka - opinia (1) Czysto, spokojnie, personel podatny na sugestie, wieczorem bywa gęsto ( ale... klubowiczka a jednak... (1) ... dbałość o czystość nie jest wystarczająca w Akademosie. Np. w męskiej... Dolar Mam takie smo wrazenie jak moi przedmowcy (1) Ja odnioslam bardzo podobne wrazenie jak przedmowcy. Szanowna Pani M. jest... Edyta Nie bądźcie tacy surowi w ocenie Magdy! (1) Swojego czasu Akademos był moim drugim domem. Zdążyłam poznać całą kadrę,... Kasia Swieta racja na recepcji slabo (1) Musze sie zgodzic z Krzysztofem. Chyba trafilismy na ta sama pania Magde.... Flumek cycling - Marcin (1) Gorąco polecam cycling z Marcinem - dziś przypadkowo trafiłam na jego... Josia Samosia ale klasa!!!! (1) jestem zaskoczona a zarazem pelna podziwu dla menagera ,ktory dopuszcza... Anna C. Obluga i klimat (1) Moze wyposarzeniem i wystrojem bardzo zalezalo mi na milej obsludze i fajnym... Krzysztof.K zajęcia Eweliny (1) Przeczytałam wszystkie komentarze i jestem zaskoczona, że nikt nie wspomniał... Josia Samosia cycling (1) Od 1,5 roku uczęszczam na zajęcia \"cycling\" i mam dwie uwagi: po pierwsze... Gosia Dla mnie super (2) Zupełnie nie mogę się zgodzić z rumburakiem. Zwłaszcza w temacie czystości.... Mariusz Lauda