Dla mnie super

Zupełnie nie mogę się zgodzić z rumburakiem. Zwłaszcza w temacie czystości. Korzystając np. z cardio przez godzinę za każdym razem kilkakrotnie widzę panią sprzątającą - ledwo skończy, a już zaczyna od nowa, pomimo, że nie zdążyło się pobrudzić. Z szatni to te panie trzeba wyrzucać, aby spokojnie wziąć prysznic. Między innymi z powodu braku czystości (wręcz syfu) odszedłem z poprzedniego klubu - mam odniesienie i Akademos pod tym względem jest bez zarzutu.
Personel - nie zawsze musi mieć świetny nastrój. Natomiast zawsze powinien (I JEST) miły, odpowie na "cześć" - i o to chodzi. To nie klowni, aby, za przeproszeniem, szczerzyli zęby. A załoga od cyclingu - nie ma sobie równych!!!
Nie ma nic idealnego - zauważyłem 2 mankamenty: 1. brak akceptacji kart płatniczych (teraz nawet studenci mają karty i jest to podstawa płatności), 2. brak suszarek do włosów - zimą by się przydały.
POLECAM!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odpowiedź obiektu:

Dziękuję za miłą opinię. Karty płatnicze już niedługo będą akceptowane - trwa wybór banku obsługującego naszą firmę. Co do suszarek są do dyspozycji w recepcji klubu. Pozdrawiam serdecznie, Tadeusz Szczepański
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0