Dla każdego coś miłego. Ja szczególnie uwielbiam cycling i zajęcia kardio. I tu dwie nieśmiałe uwagi a właściwie prośby. Czy jest możliwe lepsze nagłośnienie sali kardio? Myślę ze tak, bo czasem słychać głośną muzykę ale czasem jest z nią kłopot. A przecież jest to miejsce, gdzie rytmiczna, pulsująca muzyka doskonale pomaga w ćwiczeniach. Panowie Instruktorzy pięknie się tam przechadzają ale widać"muzyka im w tańcu nie przeszkadza".
Jeśli zaś chodzi o spining/cykling to może się mylę, ale tu chyba szczególnie chodzi o jazdę w rytm muzyki. Niewątpliwie mnie jedzie się wtedy lżej, przyjemniej, mimo że pot zalewa czoło. A po zajęciach wspaniały nastrój. Ale gdy widzę instruktora jadącego poza rytmem i grupę siłą rzeczy również tak jadącą to jakoś trudniej się jedzie. Jestem "słuchowcem", muzyka na takich zajęciach jest dla mnie bardzo ważna i pomocna, jesli tylko jest właściwie stosowana. Mistrzynią w kapitalnym, rytmicznym prowadzeniu cyklingu jest Pani Asia. Jazda z nią daje wiele przyjemności choć nieźle dostajemy w d... Ale po to chodzimy. Zauważyłam, że nawet panowie podchodzą do Asi z dużym respektem. Górą dziewczyny!