powrót?

Do klubu akademos biegalam niezmiennie przez dlugi czas i byl dla mnie jak drugi dom (spedzalam tam min 4 godzinny dziennie). Zmuszona bylam jednak zrobic dluzsza przerwe i teraz mysle nad powrotem, martwi mnie brak zajec z Karolina L. (to one zwerbowala mnie i zachecila do wziecia udzialu w zajeciach w akademosie) oraz ogolny brak pilatesu w planie zajec. Wg mnie ogromna strata. Pamietam jeszcze z okresu kiedy namietnie biegalam na cwiczenia, ze odstraszaly mnie od klubu tlumy dziewczyn na zajeciach przed poludniem i jakis szal z listami, na ktore trzeba bylo wpisywac sie juz tydzien wczesniej. Czy wciaz jest taki tlok do poludnia, czy moze cos sie zmienilo w tej kwestii? Ciekawi mnie rowniez czy popoludniowe zajecia tez wymagaja deklaracji uczestnictwa z takim wyprzedzeniem? (mysle o karnecie w pelnym wymiarze godzin bo zawsze biegalam na zajecia o bardzo roznych porach). Poza wymienionymi wyzej uwagami nie mam zastrzezen, zaloga zawsze bardzo milo mnie traktowala, dbalosc o czystosc w tym klubie jest wg mnie ogromnym atutem, no i ciekawa jestem "nowej" sauny:) pozdrawiam i do zobaczenia wkrotce w akademosie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odpowiedź obiektu:

Witam. Cieszę się bardzo z każdego powrotu. Na zajęcia przedpołudniowe, oraz wieczorne nie przyjmujemy zapisów. Zrezygnowaliśmy z tej praktyki po rozbudowie Klubu w maju 2007 r. Klub jest bardzo popularny, ale na dużych nowoczesnych salach, nowych szatniach, powiększonej sali cardio, przestronnych, nowoczesnych, pięknych saunach (jedna sauna na podczerwień, 2 sauny suche, jedna łaźnia parowa)połączonych z przestronnym pomieszczeniem do odpoczynku, znajdzie się miejsce dla nowych klientów.
Niestety do końca czerwca 2008 roku nie planujemy wprowadzenia do grafiku zajęć z pilatesu.
Zmieni się to od nowego sezonu (od września 2008).
Dodatkowo, informujemy, że w dniu 01.03.2008 r. odbędą się w Klubie Wiosenne Warsztaty Fitness Akademos Fitness Seasons - Gość specjalny Katarzyna Popławska. Start godzina 14.00. Dodatkowe informacje w recepcji Klubu tel. 5547466
Pozdrawiam Tadeusz Szczepański
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0