Akademos

Siłownie i fitness kluby Rehabilitacja Sauny

Gdańsk, Kazimierza Górskiego 1

mile zaskoczona (1) Witam wszystkich trafiłam do Akademosa z innego klubu i powiem szczerze że... już stała klientka :) Polecam w 100% (1) Bardzo fajna atmosfera w klubie. Świetni trenerzy bardzo życzliwi:)... Zosia superowy fitness w Akademosie :) (1) Fitnessklub na wysokim poziomie- powiem w jednym zdaniu! Świetna kadra... Kate
zmieńcie tą muzykę!!! (1) Klub czysty, miły, wyposażenie w miarę , jeden ogromny minus- muzyka. Chodzę... stały bywalec najlepszy klub na jaki trafilam! (3) Do akademosa trafilam 5lat temu. bylam typem anty- sportowym, ale karnet,... agnieszka slabe zajecia fitness (1) instruktorki prowadza zajecia jakby dla siebie, chcesz to patrz, nie chcesz... JA Silownia dla kobiet (1) W moim uznaniu na tym obiekcie nie da sie zrobic profesionalnego treningu... Latura + (1) Klub jest bardzo dobrym miejscem na zrelaksowanie się,bardzo mi się tam... karwi1 +/- (1) Więc tak... ogólnie lokal fajny, miłe panie, darmowy parking, przystępne... Ja Pan z Panią - opinia (1) Profesjonalni i szczerzy trenerzy z bardzo fajym podejściem do ludzi. Panie... Pan z Panią Mirek - opinia (1) Nigdy nie chodziłem do takiego klubu, skusiła mnie wakacyjna promocja i nie... Mirek polecam ten klub (1) Bardzo lubię chodzić do Akademosa. Mają dobra oferta zajęć. Na siłowni jest... Ola Kostek - opinia (1) Chodzę ponad rok do klubu i bardzo się ciesze że tam trafiłem. Dużo sprzętu... Kostek POLECAM!! (1) Zdecdywoanie polecam, byłam już w wielu klubach i ten, mimo iż nie kiedy... Kasia najgorzej (1) słaby sprzęt , bałagan ,porozrzucane i nie skompletowane hantle , lamusy co... obiektywny :)))))))))))))))))))))))))))))))))) (2) Wygląda na to, że lato spędzę nie na plaży, a w Akademosie :D od listopada... Eryk Kapitalne miejsce! (1) Dla każdego zainteresowanego w utrzymaniu dobrej kondycji, dobrego... Ada Porządna siłownia (1) Dobra atmosfera, dobry sprzęt! Polecam! Paweł świetna atmosfera (1) bardzo przyjemny klub :) korzystam z karty Multisport i od czasu gdy pierwszy... Karolina czy akademos popłynie (2) Co w tych czasach oznacza wzrost wartości przedsiębiorstwa dla p.Tadeusza?... elka