Generalnie klub jest Ok, miła obsługa, dobre wyposażenie, ceny też OK, fajne sauny itd.
Jednak zadecydowałem się napisać opinię dlatego, że chciałbym przekazać pewne zastrzeżenia.
Po pierwsze muzyka....co się dzieje? ciągle leci to samo, podczas jednego pobytu w klubie jedną piosenkę słyszę 10 razy, to zaczyna męczyć. Warto pomyśleć o tym żeby zróżnicować trochę muzykę, nie tylko jakieś techno- trans. Można wybrać taką składankę żeby każdy znalazł coś dla siebie.
Po drugie parking, niby bezpłatny ale jakoś zawsze płacę, od pewnego czasu już nie wjeżdżam tylko parkuję gdzieś po bokach. Myślę, że skoro płace za karnet, to mam prawo mieć bezpłatny parking przez tyle czasu ile zajmuje mój trening. Poza tym można by zrobić wjazd do klubu także od ulicy Czyżewskiego, bo jadąc od Osowy trzeba objeżdżać.
Po trzecie: ostatnio coraz więcej urządzeń szwankuje albo w ogóle są wyłączone z użytku. Jeden z wyciągów w centralnej części sali jest nieczynny, w tym samym miejscu linki wyciągu skrzypią ,a jedna chodzi ciężej od drugiej. Kilka urządzeń, zwłaszcza tych dla kobiet zniknęło z sali. Maszyny starej generacji też są dobre i jeśli się o nie zadba to będą jeszcze długo służyć.