Kozystam z kilku silowni, po prostu lubie urozmaicenia, a ze mam karte benefit, to czasem zagladam tez do Akademosa. Moja opinia na temat samego klubu jest neutralna. Tzn. ani jakos szczegolnie lepiej niz gdzie indziej ani gorzej. Jesli chodzi o plusy, to na pewno sauny. Kompleks saun jest na wysokim poziomie i co jest zadkoscia sauna parowa. Jesli chodzi o minusy, to starszliwy i wieczny balagan na sali do cwiczen. Nie wiem na prawde za co biora pieniadze tzw. trenerzy, bo jeszcze nie widzialem zeby komukolwiek, kiedykolwiek w czyms doradzali, a poza tym nie ukladaja obciazen na miejsce, jak ma to miejsce w innych klubach. Tzw. trenerzy albo snuja sie i gadaja z kolegami o wszystkim i niczym, albo sami trenuja nie zwracajac uwagi na to co sie dzieje w klubie. Inna sprawa to wieczny zaduch. W okresie zimowym to jeszcze jakos ujdzie, ale latem czy wiosna nie idzie wytrzymac. Klima niby jest, ale labo jej nie wlaczaja, albo nie jest wydajna. Starsznie jest tez w szatni, gdzie duchota i brak cyrkulacji powietrza jest nie do zniesienia. Jesli chodzi o sprzet to ostatnimi czasy sie poprawilo, bo beznadziejne maszyny Szultki, sa zastepowane fajnymi maszynami Matrixa. Tutaj spory plus.