Bardzo polecam Pana Marcina - jego profesjonalizm jest nieoceniony!
Pan Marcin zajmował się projektem i wykończeniem mojego mieszkania. Jestem bardzo zadowolona ze współpracy – skorzystanie z usług Zoomprojekt zaoszczędziło mi wiele czasu, którego w tamtym okresie nie miałam zupełnie z powodu nawału pracy. Pan Marcin wykonał za mnie całą robotę związaną z odwiedzaniem tysiąca sklepów i składaniem zamówień. Ponad to doświadczenie Pana Marcina pozwoliło mi uniknąć wielu błędów przy wykańczaniu mieszkania, ponieważ Pan Marcin służył radą odnośnie każdego najdrobniejszego szczegółu. Dzięki tym radom udało mi się również zaoszczędzić, ponieważ Pan Marcin doskonale orientuje się w markach i producentach i wie gdzie możemy przepłacić, a gdzie za niższą cenę dostaniemy taką samą jakość. Doceniam również to, że mimo iż Pan Marcin proponował własne rozwiązania, nie narzucał mi swojego zdania, ostateczna decyzja zawsze należała do mnie.
Warto zwrócić uwagę również na fakt, że po zakończeniu usługi mogę liczyć na pomoc Pana Marcina przy każdej najdrobniejszej usterce, a nawet przy zwyczajnych wątpliwościach. Jestem pod wrażeniem profesjonalizmu Pana Marcina i cieszę się teraz mieszkaniem, które wygląda dokładnie tak jak chciałam!
Warto zwrócić uwagę również na fakt, że po zakończeniu usługi mogę liczyć na pomoc Pana Marcina przy każdej najdrobniejszej usterce, a nawet przy zwyczajnych wątpliwościach. Jestem pod wrażeniem profesjonalizmu Pana Marcina i cieszę się teraz mieszkaniem, które wygląda dokładnie tak jak chciałam!