Profesjonalista, dla którego zdrowie pacjenta jest sprawą nadrzędną. Bardzo polecam tego lekarza !!! Zapewnia kompleksowe leczenie począwszy od zdiagnozowania choroby, przeprowadzenia badań i dalszym leczeniu choroby nowotworowej. Pacjent nie jest pozostawiony "sam sobie" Pan Doktor bardzo dba o pacjentów i interesuje się ich zdrowiem. Poza tym bardzo sympatyczny i optymistyczny i takie nastawienie ma do pacjentów, zawsze z gabinetu wychodziłam uśmiechnięta i zadowolona mimo mojej choroby. Bardzo dobrze zorganizowany, szybko działający, gdzie przy chorobie nowotworowej czas ma duże znaczenie, a nasz NFZ raczej funkcjonuje bardzo powoli. Jestem pewna, że dzięki szybkiemu działaniu nie miałam przerzutów. Dlatego chciałabym podziękować Panu Doktorowi z całego serca i życzyć wszystkiego dobrego w Nowym Roku !!! Na pewno gdybym miała jeszcze raz podjąć decyzję to wybrałabym właśnie tego lekarza :-) Blizna jest ładna i szybko się zagoiła. Mogłabym dużo pisać ale zabrakłoby miejsca, dlatego chciałam potwierdzić wszystkie pozytywne opinie o Panu Doktorze, które potwierdziły się również w moim przypadku.