Paweł Pikiel

Onkolodzy Chirurdzy

Gdynia, Antoniego Hryniewickiego 6C

Człowiek z powołaniem lekarskim i wielkim sercem. (1) Pan doktor w przypadku mojej choroby nowotworowej podjął wszystkie celne... Marta Najlepszy lekarz ! (1) Doktor Paweł Pikiel to najlepszy specjalista jakiego spotkałam w życiu.... Karolina Cz Primum non nocere (1) Byli pacjenci ostrzegali przed wizytą u tego nieuka/sadysty i mieli rację.... Edward Ludwiczak
Doskonały specjalista, wspaniały człowiek! (1) Wspaniały lekarz. W 100% zaangażowany w leczenie pacjentów. Pełen empatii i... Sabina Najlepszy onkolog (1) Pan Doktor Pikiel przeprowadził u mnie operację raka tarczycy. Caly proces... Kołsut A. gorąco polecam (1) Polecam Pana Doktora, profesjonalne podejście do pacjenta, potrafi dokładnie... ada Polecam z czystym sumieniem !!! (1) Najlepszy lekarz Onkolog w Gdyni u ktorego byłem w życiu. Profesjonalizm w... Agnieszka B Lekarz godny polecenia (1) Wspanialy lekarz godny polecenia.Bardzo pomocny w załatwianiu dodatkowych... magda polecam (1) gabinet w pięknym miejscu, lekarz bardzo sympatyczny z odpowiednim podejściem. pacjent Profesjonalny i serdeczny (1) Wprawdzie nigdy osobiście nie poznałam doktora Pikiela, ale do końca życia... Elżbieta Ania - opinia (1) Doktor Paweł P. to wspaniały lekarz i człowiek! Polecam wszystkim. W sytuacji... Ania Mariusz - opinia (1) Witam serdecznie i od razu pozdrawiam pana doktora i jego żonę. Prawdziwi... Mariusz Bardzo polecam tego lekarza !!! (1) Profesjonalista, dla którego zdrowie pacjenta jest sprawą nadrzędną. Bardzo... Bogusia M. wspaniały lekarz (1) Profesjonalny lekarz, cierpliwy, DOBRY CZŁOWIEK. Koi duszę, lecząc ciało.... Ewa Doskonały lekarz - człowiek (1) Od roku miałam problemy z tarczycą i nikt nie chciał z nią nic zrobić mimo... Kolejnik Klaudia Rewelacyjny Lekarz (1) Jako posiadaczka miliona pieprzyków, musiałam szybko pozbyć się jednego z... Iwona Wspaniały Chirurg (1) Doktor Paweł Pikiel jest bardzo dobrym lekarzem. Nie trzeba długo czekać na... Radosław Doskonały specjalista chirurg (1) Doskonały specjalista,zabieg chirurgiczny przeprowadzony fachowo,w spokoju i... Aneta Podziękowanie (1) Polecam wszystkim pana d.Pawła Pikiel.To super specjalista jak również... Ania Asia - opinia (1) Dr Pawel Pikiel to swietny specjalista i przede wszystkim wspanialy czlowiek... Asia